Δημήτρης Αρβανίτης: «Οι Ελληνοκυπριακές παραγωγές είναι ερασιτεχνικές»

Η ατάκα του σκηνοθέτη της Δικαίωσης που θα συζητηθεί...

Πάρτυ για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων έκαναν οι συντελεστές της «Δικαίωσης» και ο Δημήτρης Αρβανίτης μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η σειρά, δηλώνοντας πως ξεκινά να προβάλεται και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα.

«Η Δικαίωση αρχίζει τη Δευτέρα να παίζει. Πράγματι υπήρχαν προβλήματα. Σήεμρα γιορτάζουμε την τελευταία ημέρα γυρίσματος και κάναμε αυτό το πάρτυ γιατί πραγματικά ο κόσμος φέτος κουράστηκε περισσότερο από όλες τις άλλες φορές. Δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθούν τα συνεργεία, οι ηθοποιοί, εγώ και όλοι, με αποτέλεσμα να μένουμε μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς λεφτά. Φτάναμε σε σημεία να μην έχουμε λεφτά να βάλουμε βενζίνες στα αυτοκίνητα να έρθουν τα παιδιά στο γύρισμα, αλλά δεν το βάλαμε κάτω.

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο, η δήλωση του σκηνοθέτη για τις ελληνοκυπριακές παραγωγές στις οποίες εργάζονται πολλοί Έλληνες ηθοποιοί…

«Είναι ερασιτεχνικές, φαίνονται από την κατασκευή τους. Από εκεί και πέρα από την ώρα που τα βλέπει το κοινό, με γεια του με χαρά του και εκείνου που τα φτιάχνει και του κοινού που τα βλέπει.»

https://www.youtube.com/embed/0sG7-Gtksn0