Δήμητρα Παπαδήμα: Είναι μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου ή όχι;

Δήμητρα Παπαδήμα

Η ατάκα που άφησε άφωνους τους παρουσιαστές!

Είναι μια από τις πιο αντισυμβατικές σχέσεις, μιας και η Δήμητρα Παπαδήμα με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου έχουν μιλήσει στο παρελθόν για την κοινή τους απόφαση να μην μένουν μαζί, αλλά σε διαφορετικά σπίτια. Μια σχέση που κρατά 25 χρόνια και όπως όλες οι σχέσεις είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Η περίοδος της μεγάλης κρίσης στη σχέση τους ήταν κάτι γνωστό, μάλιστα λίγους μήνες νωρίτερα είχε μιλήσει για εκείνο το διάστημα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

[dfp_ads id=236982]

Σήμερα η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινούλι» όπου ξεκαθάρισε πως είναι μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και μάλιστα …σκέφτεται να του κάνει πρόταση γάμου!

«Είμαι με τον Γιάννη. Με τον Γιάννη αιωνίως. Μένουμε σε διαφορετικά σπίτια και είμαστε μαζί. Μη σου πω ότι σκέφτομαι να του κάνω πρόταση γάμου. Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Μια ζωή. Από την αρχή μου έκανε πρόταση γάμου, εγώ τώρα τελευταία του λέω «Λοιπόν, εγώ θέλω να πάω χίπισσα σε ένα εκκλησάκι, να βάλουμε μια αγγελία στις εφημερίδες, να μην βάλουμε προσκλήσεις, να έρθει όποιος θέλει καλεσμένος… Και μου λέει «Ε, άντε παράτα με επιτέλους, δεν παντρεύομαι» είπε η ηθοποιός.