Δήμητρα Γαλάνη: «Αν ξεκινούσα σήμερα την καριέρα μου θα αντιμετώπιζα δυσκολίες…»

«Δεν νομίζω ότι μέσα από τα talent show δίνονται στην ουσία ευκαιρίες, γιατί τα παιδιά «καίγονται»...

Με αφορμή την πρεμιέρα της στο Passport μαζί με την Ελένη Τσαλογοπούλου και την Γιώτα Νέγκα, η Δήμητρα Γαλάνη μίλησε για την μουσική, αλλά και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα σήμερα για τους νέους καλλιτέχνες. Τι είπε για τα talen shows;

«Είμαι κατασκευασμένη για να ασχολούμαι με τη μουσική, αλλά θα αντιμετώπιζα πάρα πολλές δυσκολίες όπως αντιμετωπίζουν σήμερα τα παιδιά. Θα αντιμετώπιζα πράγματα που θα μου δημιουργούσαν σύγχιση και δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά αυτό έχει να κάνει πάρα πολύ με τα media. Τότε δεν υπήρχαν καλλιτέχνες – τηλεοπτικά προϊόντα. Στα τηλεοπτικά προϊόντα δεν βλέπεις συχνά ανθρώπους που είναι φτιαγμένοι να κάνουν αυτή τη δουλειά, βλέπεις ανθρώπους που έχουν μια βιασύνη, μια αγωνία ίσως. Θέλουν να φανούν, τους απασχολούν άλλα θέματα.

Δεν νομίζω ότι μέσα από τα talent show δίνονται στην ουσία ευκαιρίες, γιατί τα παιδιά «καίγονται» απλά. Βγαίνουν πάρα πολλοί. Δεν θα συμβούλευα ένα νέο καλλιτέχνη να πάει σε ένα talent show. Νομίζω ότι κανένας που σέβεται τον εαυτό του και πιστεύει στον εαυτό του δεν θα πάει να αναλωθεί σε τέτοιου είδους πράγματα. Αυτό που μετράει δεν είναι να γίνεις γρήγορα γνωστός, αλλά η πορεία.»