Δήμητρα Φραντζή: «Όποιος δεν γουστάρει τον Μαυρίδη, απλά να κάνει πέρα»!

Δήμητρα Φραντζή

Η παίκτρια του Nomads "αδειάζει" την Αποστολία Ζώη και παίρνει θέση υπέρ του Γιώργου Μαυρίδη.

Η Δήμητρα Φραντζή αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης από το Nomads και την Παρασκευή μίλησε στο Πρωινό, σε σύνδεση μέσω Skype με το Palawan. Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς ενημέρωσε την παίκτρια ότι όλοι οι παίκτες που φεύγουν από το παιχνίδι κατηγορούν τον Γιώργο Μαυρίδη πως αλλιώς φέρεται μπροστά στις κάμερες και αλλιώς όταν είναι κλειστές, εκείνη έδωσε μια άλλη οπτική στο θέμα:

«Αναρωτιούνται άραγε το ίδιο και για άλλους παίκτες; Λέω, για παράδειγμα, την Αποστολία Ζώη. Είδα μια Αποστολία Χ στην αρχή και ξαφνικά, μέσα σε μία νύχτα… μια άλλη Αποστολία! Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ίσως γιατί είδε ότι δεν την έπαιρνε μία κατάσταση επίθεσης και είπε να το γυρίσει; Όταν έγινε η ένωση των ομάδων, μέσα σε μία μέρα ήρθε ο εφιάλτης! Κλίκες, πίσω από πλάτες να μιλάνε, υποθέσεις κακές…

[dfp_ads id=236982]

Δεν υπήρξε στιγμή που να έχουμε πει μεταξύ μας κακά πράγματα για κάποιον παίκτη. Μέχρι που ένα πρωινό, εκεί που καθόμουν στο παγκάκι, ήρθε μια παρέα και μου έλεγαν πράγματα για τον Κατσινόπουλο. Ήταν ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Αποστολία Ζώη. Η Αποστολία σε μια κατάσταση θυμού και μου είπε «Ποιος έπαιρνε αποφάσεις σε σας στην ομάδα και άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα πράγματα για το ρύζι. Εγώ είχα μείνει κόκκαλο! Πίσω μου ακριβώς ήταν ο Κατσινόπουλος και αναρωτιόμουν γιατί δεν έπιασαν τον ίδιο. Δυστυχώς δεν έγραφαν οι κάμερες.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα παιδί 40 ετών. Είναι ειλικρινής και δε νομίζω να υπήρξε στιγμή που να υποκρίθηκε. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όποιος δεν τον γουστάρει, απλά να κάνει πέρα»!

Ο Θέμης Γεωργαντάς επέμεινε για την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργου Μαυρίδη και η Δήμητρα Φραντζή το δικαιολόγησε ως εξής: «Δεν είναι φυσιολογικό μέσα σε τόσο άσχημες συνθήκες -γιατί μπορεί να είναι όμορφο όλο αυτό, αλλά μέσα το τι έχουμε περάσει σαν άνθρωποι είναι πάρα πολύ δύσκολο- να υπάρχουν και εκρήξεις»;

«Γιατί είναι λογικό αυτό για τον Γιώργο και δεν είναι για την Αποστολία;», αναρωτήθηκε εύλογα ο Κώστας Τσουρός. «Γιατί απ’ ότι κατάλαβα και απ’ ότι είδαμε όλοι, ο Μαυρίδης έχει δεχτεί έναν πόλεμο από την αρχή του παιχνιδιού και έφτασε σε ένα σημείο να γίνει έκρηξη μέσα του! Αναφέρομαι στον πόλεμο που δέχτηκε από τους νομάδες της φωτιάς. Απέξω βλέπαμε ότι όλοι ήταν εναντίον του αλλά δεν ξέραμε τον λόγο, δεν είχαμε εικόνα», απάντησε η παίκτρια.