Η δήλωση Ραφαηλίδη για τη συνεργασία του με τη Γερμανού προκάλεσε χαμό στο Happy Day!

Παναγιώτης Ραφαηλίδης

«Ότι τον έχετε δει, πραγματικά με ξεπερνάει! Κι εμείς βλέπουμε τηλεόραση, αλλά αυτά που βλέπει ο κόσμος, όχι αυτά που δε βλέπει».

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε μια δήλωση στους δημοσιογράφους που έκανε αίσθηση και σχολιάστηκε έντονα. Μιλώντας για την τηλεοπτική του εμπειρία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο -στην ομάδα των δύο εκπομπών που έχει παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού- τόνισε ότι αυτό είναι κάτι που τελικά δεν του ταιριάζει καθόλου. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Αυτό που είδα κατά τον ενάμιση χρόνο ενασχόλησής μου με την τηλεόραση είναι ότι δεν είμαι γι’ αυτό το πράγμα. Το να καλούμε να σχολιάσω πράγματα που πολλές φορές, δυστυχώς, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, είναι κάτι που με δυσκολεύει. Σίγουρα για την επόμενη χρονιά θα το σκεφτώ διπλά και τριπλά το αν θα θέλω να ενταχθώ σε μια ομάδα τηλεοπτική».

[dfp_ads id=236982]

Αυτή η δήλωση που έκανε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε χαμό στο Happy Day και σχολιάστηκε από πολλές πλευρές. Αρχικά, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Καλέστε μία σύσκεψη με όλους τους διευθυντές προγραμμάτων εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας να κάτσουν να του βρουν κάτι επάνω του. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να μην το πικράνετε το αγόρι. Την απόφαση να την ανακοινώσει ο ίδιος ο κ. Τσακνής που νιώθει πρόεδρος και είναι».

Όταν ο Δημήτρης Παπανώτας άκουσε τους υπόλοιπους της παρέας του Happy Day να μιλούν για την τηλεοπτική παρουσία του Παναγιώτη Ραφαηλίδη, βγήκε από τα ρούχα του: «Ότι τον έχετε δει, πραγματικά με ξεπερνάει! Κι εμείς βλέπουμε τηλεόραση, αλλά αυτά που βλέπει ο κόσμος, όχι αυτά που δε βλέπει. Σας ορκίζομαι δεν τον έχω δει ποτέ ούτε να τραγουδάει, ούτε τίποτα…».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την πλευρά της, έθεσε ένα εύλογο ερώτημα για τον τραγουδιστή: «Αφού αυτό που έκανε πέρυσι δεν του άρεσε, γιατί το κάνει και φέτος; Είναι λίγο άτοπο όταν είσαι με την ίδια παρουσιάστρια σε παρόμοιο κόνσεπτ».