Διέλυσε το γύρισμα! Εμφανίστηκε με φτερά Ινδιάνου στο κεφάλι! «Ήρθα στο MasterChef για να γνωρίσω τον Σκαμούρτσο… είναι πολύ σέξι από κοντά»

MasterChef

Έκανε τα ...γλυκά μάτια στον Σωτήρη Κοντιζά: «Τι γλυκούλης Κινέζος... αχ!»

Η Αθηνά Μανούσου, δεν είναι μαγείρισσα. Πήγε από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη γιατί δήλωσε ψώνιο και ήθελε να γνωρίσει τον Δημήτρη Σκαρμούρτσο από κοντά.

[dfp_ads id=236982]

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν πίστευε στα μάτια του όταν μπήκε η Αθηνά στην οντισιόν του MasterChef φορώντας φτερά Ινδιάνου στο κεφάλι της…

«Τα φοράω γιατί μου δίνουν αυτοπεποίθηση και νιώθω πολύ ωραία, ότι μου πάνε. Όταν κάτι μου πάει το φοράω» είπε, και οι chef δεν έφεραν αντιρρήσεις.

«Ήρθα στο MasterChef για να γνωρίσω τον κύριο Σκαμούρτσο και οφείλω να πω ότι είναι πολύ σέξι από κοντά» δήλωσε ενώ ετοίμαζε τις μπριζόλες η Αθηνά και όπως καταλαβαίνετε, από εκεί και πέρα τα σχόλια δεν είχαν τελειωμό. Αφού …ξεπέρασε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο ασχολήθηκε με τα ζώδια και έμεινε στον Πάνο Ιωαννίδη: «Με τους Αιγόκερους έχω κάρμα, αρέσω πολύ στους Αιγόκερους» ενώ λίγο πριν τους αποχαιρετήσει έκανε τα …γλυκά μάτια στον Σωτήρη Κοντιζά: «Τι γλυκούλης Κινέζος… αχ!».

Σωτήρης Κοντιζάς: Ποιος είναι ο κριτής του MasterChef που αποκάλεσαν …Σαμουράι;

Δείτε την ξεκαρδιστική οντισιόν: