Διαγωνιζόμενος του J2US: «Όταν μου έγινε πρόταση για το show, η πρώτη αντίδραση ήταν αρνητική»

Διαβάστε το λόγο...

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μοιράστηκε με το JOY και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τη συναρπαστική ιστορία του και μίλησε για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση, το J2US αλλά και το φλερτ και τις γυναίκες…

Για την Άννα Βίσση: «To να δουλεύω μαζί της ήταν αξέχαστη εμπειρία για μένα. Μου έδειξε επί σκηνής πώς είναι να κουβαλάει κανείς αυτό το μέγεθος που έχει. Αγαπάει και σέβεται τη δουλειά της, εκτιμάει τους συνεργάτες της και βγαίνει στη σκηνή κάθε βράδυ σχεδόν αυτοκαταστροφικά».

Για το Just The Two Of Us: Η πρόταση για το J2US έγινε από την παραγωγή του MEGA. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική γιατί φοβήθηκα την υπερέκθεση. Τυχαίνει να μην παρακολουθώ τηλεόραση καθόλου. Δεν υπάρχει χρόνος για αυτό. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι αυτό που θα έπρεπε να κάνω δεν θα απείχε πολύ από αυτό που κάνω ούτως ή άλλως«.

Για την κοινή αίσθηση ότι αρέσει στις γυναίκες: «Δεν ξέρω αν αρέσω. Ελπίζω να αρέσω, με κολακεύει. Αλλά ποτέ δεν το σκέφτομαι. Προτιμώ να αρέσω σαν άνθρωπος από το να αρέσω σαν άντρας. Από κει και πέρα το γυναικείο φύλο είναι το ευαίσθητο σημείο όλων των αντρών».

Περί φλερτ: «Δεν κάνω εύκολα την πρώτη κίνηση. Αν και νομίζω το φλερτ μπορεί να ξεκινήσει από μια χειραψία, από ένα βλέμμα που θα σε κάνει να νιώσεις μια ζεστασιά. Όποιος σταματήσει να φλερτάρει, θα σταματήσει και να αναπνέει«.

Δείτε τη συνέντευξη του:
//www.youtube.com/embed/hQ2ZpruOKC4