Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2015: Στην τελική ευθεία για τον αποψινό τελικό!

Σε ρυθμούς μουσικής και η Google που τιμάει με το Doodle τη σημερινή μέρα που διεξάγεται ο τελικός του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού!

Όλα είναι πλέον έτοιμα για την μεγάλη βραδιά του Μουσικού Διαγωνισμού της Eurovision, στον οποίο η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One Last Breath». Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική, καθώς κάποιοι θα την θυμούνται για πολλά χρόνια και όπως είναι φυσικό, η Google αφιερώνει την πρώτη της σελίδα στον σημερινό τελικό της Eurovision!

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 22:00 και οι χώρες που θα λάβουν μέρος είναι 27. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί 15η στη σκηνή του Wiener Stadthalle, με την οικοδέσποινα Αυστρία να βρίσκεται μια θέση πίσω.

Το μεγάλο φαβορί του Διαγωνισμού, η Σουηδία, έχει κληρωθεί στην 10η θέση και αμέσως μετά θα βγει η Κύπρος, η οποία επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας. Στην 12η θέση θα εμφανιστεί η Αυστραλία που συμμετέχει για πρώτη φορά στην Eurovision. Το έτερο φαβορί, η Ιταλία, θα κλείσει το διαγωνιστικό μέρος, καθώς θα ανέβει τελευταία στη σκηνή.

Η σειρά εμφάνισης έχει ως εξής:

1. Σλοβενία
2. Γαλλία
3. Ισραήλ
4. Εσθονία
5. Ηνωμένο Βασίλειο
6. Αρμενία
7. Λιθουανία
8. Σερβία
9. Νορβηγία
10. Σουηδία
11. Κύπρος
12. Αυστραλία
13. Βέλγιο
14. Αυστρία
15. Ελλάδα
16. Μαυροβούνιο
17. Γερμανία
18. Πολωνία
19. Λετονία
20. Ρουμανία
21. Ισπανία
22. Ουγγαρία
23. Γεωργία
24. Αζερμπαϊτζάν
25. Ρωσία
26. Αλβανία
27. Ιταλία

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον πρώτο ημιτελικό.