Δέσποινα Βανδή: «Θα ήθελα να κάνω μια αγκαλιά στο παιδί που υπήρξα»

«Ο χρόνος με αγχώνει μόνο σε σχέση με τα παιδιά μου»...

Ίσως, στην καλύτερη τηλεοπτική συνέντευξη που την έχουμε δει μέχρι τώρα, η Δέσποινα Βανδή κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, στην εκπομπή JOIN US, στον ΣΚΑΪ και μίλησε για όλα από καρδιάς…

Για την δημόσια εικόνα της στο παρελθόν…

Από υπερβολική άμυνα έβγαζα μία παγωμάρα, μία δυσθυμία που γράφει πολύ περίεργα στo φακό. Από άμυνα όμως. Σκεφτόμουν «τι θα με ρωτήσουν τώρα, πάλι;». Και στριμωχνόμουν. Προφανώς, όλο αυτό δεν με έβγαζε ευχάριστη, μάλλον από φόβο για το τι θα ακολουθήσει. Γιατί ζήσαμε μία περίοδο που ο «κιτρινισμός» ήταν στις δόξες του.

Για τη σύγκριση με την Άννα Βίσση…

Στην αρχή ήταν πολύ κολακευτικό όλο αυτό γιατί εγώ τι ήμουν; Μια μικρή τραγουδίστρια που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το να σε συγκρίνουν με μία τόσο σπουδαία τραγουδίστρια για μένα ήταν πολύ κολακευτικό. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν γινόταν να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο.

https://www.youtube.com/embed/b21oGD-39I8

Πώς μεγάλωσε εκείνη και ο Ντέμης…

Και εγώ και ο Ντέμης είμαστε δυο άνθρωποι αυτοδημιούργητοι, δυο άνθρωποι που δεν βρήκαμε τίποτα έτοιμο. Όλα μόνοι μας τα κάναμε.. Και το γεγονός ότι τα παιδιά μας μεγαλώνουν σπίτι με όλες τις ανέσεις που εγώ δεν τις είχα, δεν θέλω να τα απομακρύνει από τις δικές μας ρίζες. Ότι εμείς είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε από την επαρχία, έχουμε και χωριά. Δεν μεγαλώσαμε στην Εκάλη.

https://www.youtube.com/embed/nbzLSFa_WkI

Για τη σχέση της με τον Ντέμη…

Στη σχέση μου με τον Ντέμη, ο έρωτας της λαχτάρας δεν έχει περάσει. Η σεξουαλική ζωή είναι απαραίτητη σε ένα ζευγάρι, σε μία σχέση που θέλει να μείνει δεμένη. Και δεν σου λέω για τη σεξουαλική πράξη, ως πράξη. Η επιθυμία για να κάνεις σεξ με τον άλλον υποδηλώνει και κάποια άλλα πράγματα.

https://www.youtube.com/embed/jQPRxNxk4N0

Για το χρόνο που περνάει…

Το ότι μεγαλώνω με αγχώνει. Κάποιες φορές μπορεί να είναι λίγο σκληρό μπροστά στον καθρέφτη. Επίσης, ο χρόνος αυτή τη στιγμή με αγχώνει σε σχέση με τα παιδιά μου. Με χαλάει που το δέρμα μου αρχίζει να αλλάζει όμως χαίρομαι τόσο πολύ που μεγαλώνω και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι και σκέφτομαι πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί πριν. Δεν είχα ασχοληθεί με τον εαυτό μου, ούτε με το τι είναι ευτυχία και τώρα εμβαθύνω, διαβάζω.

https://www.youtube.com/embed/qLubq8IUiGs