Δέσποινα Καμπούρη: «Εγώ δεν επιτέθηκα στην Έλενα, απλά…»

«Δεν πήγαμε στην εκπομπή για να γίνουμε φίλες»

Έχει περάσει ένα εύλογο διάστημα από τον on air καβγά της με την Έλενα Παπαβασιλείου και η Δέσποινα Καμπούρη εξηγεί στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και στην εφημερίδα Αγορά ποια είναι σήμερα η σχέση της με την συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Γυναίκες», αλλά και αν «λύθηκε» η παρεξήγηση με «συγγνώμη»…

Μετά την ένταση μεταξύ σας η διεύθυνση του Epsilontv σας κάλεσε σε σύσκεψη για να δει τι συμβαίνει μεταξύ σας;

Δεν ξέρω τι έχει κάνει από την πλευρά της η Έλενα, εγώ πάντως μίλησα με το κανάλι. Πάντα όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά οι υπεύθυνοι έρχονται σε επαφή με τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Με το χέρι στην καρδιά, εσύ θα ήθελες την ερχόμενη σεζόν να κάθεσαι στον ίδιο καναπέ με την Έλενα;
Επειδή αυτή η συνεργασία είναι ακόμη σε ισχύ θα ήταν τουλάχιστον ανέντιμο κι ανήθικο από την πλευρά μου να μιλήσω αρνητικά για αυτήν. Οπότε θα ήθελα να σου απαντήσω σε μια ανάλογη ερώτηση στο τέλος της συνεργασίας μου μαζί της.

Τι γνώμη είχες για την Έλενα πριν συνυπάρξετε στην ίδια εκπομπή στο Epsilontv;
Έχω μάθει από αυτή τη δουλειά ότι θα σε οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια το να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Αποφεύγω γενικά να δημιουργώ εικόνες κι απόψεις για τους ανθρώπους ελαφρά τη καρδία. Επειδή μου έχει τύχει κι εμένα να με χαρακτηρίσουν κάπως και να αλλάξουν γνώμη όταν με ρωτήσουν καλύτερα, δεν θέλω να κάνω κι εγώ το ίδιο.

Μετά από όσα έγιναν ανάμεσα σας η Έλενα σου ζήτησε συγγνώμη;
Δεν το συζητήσαμε ποτέ ξανά αυτό συμβάν.

Από αυτό συμπεραίνω λοιπόν πως δεν σου ζήτησε συγγνώμη… Γιατί οι περισσότεροι τηλεθεατές είδαν πως δέχθηκες μια επίθεση στον «αέρα» της εκπομπής.
Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό τρόπο στο πως εκφράζεται και πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν επιτέθηκα στην Έλενα, απλά είχαμε και οι τέσσερις μας μια πολύ έντονη συζήτηση. Είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες κι όλοι κρινόμαστε στην πράξη. Η τηλεόραση είναι «διάφανη», δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τον τηλεθεατή. Οι τηλεθεατές πάντα καταλαβαίνουν τι άνθρωπος είσαι.

Εκτός εκπομπής θα πήγαινες για έναν καφέ μαζί της;
Μα δεν πήγαμε στην εκπομπή για να γίνουμε φίλες. Και οι τέσσερις όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φτιάξει τις φιλίες μας, δεν περιμένουμε από την εκπομπή για να βρούμε νέες φίλες. Έχουμε ένα συμβόλαιο μέχρι τις 31 Ιουλίου και μέχρι τότε οφείλουμε να είμαστε χαρούμενες και παρούσες στην εκπομπή.