«Δεν συμπαθώ τον Στέλιο Χανταμπάκη. Δεν μου αρέσουν…»

Στέλιος Χανταμπάκης

«Με τον Μπο έχουμε συγκατοικήσει...»

Η Άρτεμις Αστεριάδη βρέθηκε στο πλατό το La biri biri και μίλησε για το Survivor, αφού η ίδια είναι πολύ καλή φίλη του Μπο, ενώ ο πρώην άντρας της είναι φίλος με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

[dfp_ads id=236982]

«Με τον Μπο είμαστε φίλοι. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι φίλος του πρώην άντρα μου. Ο Μπο είναι υπέροχο πλάσμα. Έχουμε μείνει και μαζί. Έχουμε συγκατοικήσει σαν φίλοι. Δηλαδή όταν πέρασα μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου, μου στάθηκε πάρα πολύ ο Μπο. Ήρθαμε πολύ κοντά, τον αγαπάω πάρα πολύ. Είναι άνθρωπος που μπορείς να τον έχεις φίλο σου» εξομολογήθηκε η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία φυσικά και πέρασε μια μίνι ανάκριση τον Μπο για το Survivor, όταν εκείνος επέστρεψε.

«Ο Μπο για τον Ντάνο μου είπε τα καλύτερα. Σε γενικές γραμμές δεν μου κατηγόρησε κανέναν. Γιατί και ο Μπο δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή παίρνει να καλά στοιχεία από κάθε άνθρωπο», ενώ όταν η κουβέντα ήρθε στον Στέλιο Χανταμπάκη, η ίδια παραδέχτηκε πως δεν τον συμπαθεί:

«Εγώ τον Στέλιο δεν τον συμπαθώ. Και στο παιχνίδι που τον έβλεπα και άσχετα. Δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι προσωπικότητες. Τον γνωρίζω προσωπικά. Δεν τον συμπαθούσα από πριν. Γιατί εγώ τον Στέλιο τον ξέρω από το Villa Mercedes που δούλευε barman. Δούλευα και εγώ μικρή. Ούτε φίλος μου είναι ούτε φοβάμαι να πω τη γνώμη μου.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!