Δεν κοιμάμαι καθόλου άνετα τα βράδια. Είμαι πάντα μέσα οικονομικά.

«Έχει γίνει μία επένδυση η οποία για να βγει πρέπει να σου περισσεύουν 50.000 ευρώ το χρόνο σε βάθος δεκαετίας».

Τον Γρηγόρη Βαλτινό φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Ο ηθοποιός μιλάει…

Για την αισθητική:
Είμαι οπαδός της αισθητικής σε όλα τα επίπεδα. Στη γλώσσα, στην εμφάνιση, στην αισθητική, στη συμπεριφορά, στην ευγένεια. Πιστεύω ότι η αισθητική είναι πολιτισμός. Αυτό πιστεύω ότι είναι το χαρακτηριστικό της εξωτερικής μου εικόνας. Μέσα μου όμως είμαι πάρα πολύ αλητάμπουρας. Είμαι και του λιμανιού και του σαλονιού.

Για τη γυναίκα του:
Έπεσα σε έναν σοφό άνθρωπο, σε έναν χαριτωμένο άνθρωπο. Ποτέ δεν μου φορτώθηκε, ποτέ δεν ένιωσα καταπίεση και είχα την αίσθηση ότι πάντα αυτό το πράγμα μπορεί και να τελειώσει. Ξέρεις, αυτό είναι μια αίσθηση ελευθερίας που έχεις και που ο γάμος ή η συμβίωση δεν σε κάνει κλειστοφοβικό.

Για τα χρέη:
Δεν κοιμάμαι καθόλου άνετα τα βράδια. Είμαι πάντα μέσα οικονομικά. Έχει γίνει μία επένδυση η οποία για να βγει πρέπει να σου περισσεύουν 50.000 ευρώ το χρόνο σε βάθος δεκαετίας. Βεβαίως και ανησυχώ αλλά έχω αποφασίσει ότι αυτή την τέχνη τη διάλεξα όχι για να γίνω πλούσιος. Και έτσι αυτό με ηρεμεί. Πραγματικά η μόνη μου αγωνία είναι να πληρώνονται οι άνθρωποι που εργάζονται στο θέατρο και αυτό να μη με στείλει στη φυλακή γιατί θα μείνω στο τέλος με πάρα πολλά χρέη. Ελπίζω να τα καταφέρω.