Δεν έχουν προηγούμενο οι ατάκες της ηθοποιού! «Μάθανε πως πηδ…, μας στείλανε και πέη» – «Πάγωσε» η Αννίτα!

«Τι μου έμελλε να πάθω στα γεράματα, να δω τσουτσούδες να...»

Δεν έχουν προηγούμενο οι ατάκες της Πηνελόπης Πιτσούλη στην Αννίτα Πάνια για το θέαμα του Γιαν Φαμπρ με τα …παλλόμενα πέη. Η ηθοποιός σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή ξεκίνησε φουριόζα τα σχόλια… «παγώνοντας» στιγμές στιγμες την παρουσιάστρια με τις λέξεις που χρησιμοποιούσε στον τηλεοπτικό αέρα…
«Αννίτα μου τι μου έμελλε να πάθω στα γεράματα, να δω τσουτσούδες να κάνουν τραμπάλα. Μάθανε πως πηδ…, μας στείλανε και πέη, αλλά να σου πω είναι το μόνο που μας σοκάρει κάθε τρεις και λίγο μας ρίχνουν και από μια καρπαζιά. Τι να πω τώρα, ότι θα έβλεπα αυτό το θέαμα και θα μου άρεσε; Μου πληγώνει τα μάτια. Να ήταν όμως μόνο αυτό που μου πληγώνει τα μάτια ή που μου πληγώνει την αισθητική μου ή που μου πληγώνει την ψυχή μου, ή που με ποδοπατάει… Εγώ νομίζω ότι αυτό όλο που βλέπω είναι ένα τερτίπι της κυβέρνησης να ξεχάσουμε τα capital control, αυτούς τους δύστυχους που είναι μέσα στις λάσπες.

Μπορεί κι αυτοί οι άνθρωποι να έχουν κρίση στη χώρα τους και οι άνθρωποι για να βγάλουν ένα μεροκάματο έβγαλαν τα πέη τους, Τους είπαν κουνήστε τα, τα κουνήσαν» σχολίασε η Πηνελόπη Πιτσούλη.