«Δεν έχω στο σπίτι τηλεόραση από το 1995»

«Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Με το που βγήκα ως ηθοποιός...»

Μπορεί να βρισκόταν συνεχώς σε ένα ταξίδι ανάμεσα σε Λος Άντζελες και Αθήνα αλλά το τελευταίο διάστημα και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα βρίσκεται εδώ για τους «Μυστικούς αρραβώνες». Με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε στην Αντιγόνη Καραλη και το TV Εθνος.Βρισκόσουν στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας όταν έφυγες. Σου έλειψε όσο βρισκόσουν στην Αμερική;

Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Με το που βγήκα ως ηθοποιός έγινα αμέσως γνωστός αναγνωρίσιμος κι ήταν σα να μην έχω γνωρίσει άλλο κόσμο. Ήθελα να δω τι γίνεται πέρα από την πρώτη γραμμή!

Η προσωπική σου ζωή ακόμη και σήμερα απασχολεί κάποια έντυπα. Πως το αντιμετωπίζεις;

Δεν μου αρέσει καθόλου. Το θωρώ εισβολή, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Φανταστείτε ότι την αδελφή μου κάποια έντυπα την παρουσίασαν ως τη «νέα μου κοπέλα»! Όσο για το «σίριαλ» με την Τόνια Σωτηροπούλου, με ενόχλησε πολύ και σε προσωπικό επίπεδο.

Τηλεόραση βλέπεις;

Δεν έχω στο σπίτι τηλεόραση, από το 1995, πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός. Ο λόγος; Με αποχαυνώνει. Όταν κάθομαι μπροστά στην κινούμενη εικόνα «μαγεύομαι» και ξεχνιέμαι με τις ώρες.