Δεν έχω λόγια: Η επίσημη ανακοίνωση για το τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Καπουτζίδη

Σ’ ένα ατελείωτο πάρτι μάς καλεί κάθε βράδυ το Mega, από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 21:00. Σ’ ένα θεότρελο καραόκε!

Με την τηλεοπτική σεζόν να έχει αρχίσει για τα καλά στα υπόλοιπα κανάλια, ο σταθμός της Μεσογείων επισπεύδει τις πρεμιέρες στην prime time ζωνη του…

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για το νέο τηλεπαιχνίδι «Δεν έχω λόγια»:
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει ένα παιχνίδι γεμάτο μουσική και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.
Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι δεν χρειάζεται να έχεις πολύ ωραία φωνή, αρκεί να σου αρέσει η μουσική και να θυμάσαι τα λόγια των τραγουδιών!

Σε κάθε επεισόδιο δύο παίκτες αναμετρώνται σε τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, υπό τους ήχους της μπάντας που υπάρχει στο στούντιο. Όποιος θυμάται τους περισσότερους στίχους τραγουδιών συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους και κερδίζει τον αντίπαλό του φτάνοντας στον τελικό.

Ο τελικός γύρος περιλαμβάνει ένα τραγούδι του οποίου τους στίχους καλείται να τραγουδήσει ο παίκτης. Μαζεύει χρήματα ανάλογα με τις λέξεις που βρίσκει σωστά και εάν κερδίσει, του δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσει και σε επόμενα επεισόδια μέχρι να βρεθεί εκείνος που θα τον νικήσει.

Το τηλεπαιχνίδι που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται στο Mega για να ξετρελάνει και τους Έλληνες τηλεθεατές. Έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ τα τελευταία 8 χρόνια είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες στη Γαλλία. Δεν χρειάζεται να έχεις σούπερ φωνή, αρκεί να θυμάσαι τα λόγια… για να κερδίσεις μέχρι 10.000€!

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Βορίδης
Αρχισυνταξία: Κατερίνα Κουμπή
Εκτέλεση παραγωγής: Jk Productions