Δεύτερος γύρος «Καλημερούδια» – Κορινθίου! Τι απάντησε η Ντορέττα;

Η άμεση απάντηση της Κορινθίου για τα περιστατικό στον αέρα του πρωινού του MEGA.

Με μία συνέντευξη στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο η Μαρία Κορινθίου απάντησε στο ατυχές σχόλιο της fashion blogger Χρυσάνθης Κιτσινέλη και όσα ειπώθηκαν για εκείνη στον αέρα του «Καλημερούδια» την περασμένη Δευτέρα.

«Επειδή το έχω ξαναπεί, έχω ακούσει τόσα πολλά, πιο πολύ είπα δεν ήταν ωραία και θα βρουν το μπελά τους. Ο τρόπος της Χρυσάνθης δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν ειρωνικός. Έκρινε. Άλλο να λες τη γνώμη σου και άλλο να κρίνεις και να κατακρίνεις. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα, γιατί τα έχουμε μπερδέψει λιγάκι. Φαινόταν ότι έχει μένος με εμένα.
Για την τοποθέτηση της Μαριέλλας Σαββίδου: «Δεν είναι θέμα να με υπερασπιστεί. Είναι ότι προσβλήθηκε και είχε δίκιο κατ' εμέ. Αυτό που δεν περίμενα είναι η αγάπη του κόσμου.

Εγώ νιώθω καλά με το σώμα μου. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να έχω ανασφάλεια για τους “χ” “ψ” λόγους, γιατί μπορεί να πήρα 2 κιλά, 3, 4 5, 10, δεν έχει σημασία, για ψυχολογικούς λόγους και υπάρχουν στιγμές που θα γυρίσω να πω αυτή είμαι, με τα καλά μου, με τα κακά μου» είπε η ηθοποιός.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρέμεινε αμέτοχη σε ότι συνέβαινε στον αέρα της εκπομπής…«Θέλω να στείλω τα φιλιά μου στην Μαρία. Για όλο αυτό το πράγμα που έγινε η γνώμη μου είναι ότι ήταν μια άτυχη στιγμή της Χρυσάνθης, η οποία θέλησε να πει τη γνώμη της. Είναι λογικό να θέλει να πει ο καθένας τη γνώμη του και ακόμα και σε μια εκπομπή που είμαστε όλη μια παρέα, δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι συμφωνούμε. Η Χρυσάνθη είπε τη γνώμη της με έναν τρόπο που κατά τη γνώμη μου ήταν άκομψος, η Μαριέλλα είπε τη γνώμη της επίσης με πάρα πολύ μεγάλη ένταση και πάθος, εγώ εν τω μεταξύ είχα πάει να φέρω λίγο μέλι για να δώσω στη Χρυσάνθη να φάει να γλυκαθεί.»

Ενώ μάταια, η Μαριέλλα Σαββίδου προσπάθησε να εκφράσει ολοκληρωμένα την άποψη της για το περιστατικό, αλλά και το λόγο της έκρηξης της…«Εγώ θέλω να πω ότι για εμένα αυτό το θέμα είναι πολύ πιο μεγάλο από μία διαμάχη σε ένα πάνελ και πιστεύω ότι ακόμη και να ανέβηκαν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές, το θέμα δεν είναι ο τρόπος, το θέμα είναι η ουσία. Και πολλές φορές μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε αλλά υπάρχει μια κανονικότητα στη διάκριση στο λόγο. Και τι είναι η διάκριση; Να πιστεύουμε ότι κάποιος επειδή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι διαφορετικός, ότι πρέπει να έχει και διαφορετικά δικαιώματα, ότι δεν έχει δικαίωμα στο τάδε πράγμα ή στο τάδε πράγμα. Από τη στιγμή που κρίνουμε και λέμε ότι κάποιος επειδή έχει αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρέπει να το δείχνει, προωθούμε την ανασφάλεια και αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τόσο άμεσα να προωθήσουμε τη διαφορετική αντίληψη των διαφορετικών σωματότυπων γιατί έχουμε τόσα προβλήματα στην κοινωνία μας με ανορεξικά κορίτσια που βλέπουν εκπομπές και ακούνε ότι μία κοπέλα σα την Μαρία Κορινθίου που είναι και ένα πρότυπο ομορφιάς ότι μπορεί να έχει παχιά πόδια ή λεπτά πόδια ή να είναι πολύ ψηλή ή πολύ κοντή. Εγώ λέω γιατί να μην αγαπήσουμε τον εαυτό μας όπως είμαστε και να μην βλέπουμε θετικά – αρνητικά, όλα είναι καλά πάνω μας. Αυτή νομίζω είναι η πιο κοινωνικά υπεύθυνη στάση.»