Dancing with the stars – Τελικός: Σε δύσκολη θέση ο Βαγγέλης Κακουριώτης με την ερώτηση του Χάρη Χριστόπουλου!

Βαγγέλης Κακουριώτης

Τι απάντησε ο ταλαντούχος τραγουδιστής;

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης με την ντάμα του Νικολέτα Μαυρίδη έχουν κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με τις χορογραφίες τους στο Dancing with the stars, όσο και με την αξιοπρόσεκτη χημεία ανάμεσα τους. Τέτοια που πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται, αν εκτός από χορευτικό ζευγάρι είναι και ερωτικό.

[dfp_ads id=236982]

«Τόσο ωραίο συναίσθημα και θα συμφωνήσω πολύ ταιριαστοί. Εγώ νόμιζα ότι τα έχετε» παρατήρησε ο Χάρης Χριστόπουλος προκαλώντας γέλια αμηχανίας μετά την latin χορογραφία του Βαγγέλη Κακουριώτη.«Η χημεία είναι πολύ καλή και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι τόσες πολλές οι πρόβες και ο χρόνος που αφιερώνουμε που αν δεν ήταν καλή η χημεία δεν νομίζω ότι θα άντεχα», απάντησε ο φιναλίστ και ο guest κριτής επέμεινε: «Τα έχετε πραγματικά;» και έλαβε την απάντηση: «Είμαι άνθρωπος που και να συνέβαινε κάτι δεν νομίζω ότι θα το έλεγα, θα το κρατούσα για εμένα.»

Ο ίδιος λίγο καιρό πριν όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό είχε δηλώσει σχετικά με τη σχέση του με την Νικολέτα Μαυρίδη:«Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα, πολύ καλή χορογράφος και πολύ καλός άνθρωπος. Είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει χημεία ανάμεσά μας και μας έχει βοηθήσει στο να ανταποκριθούμε περισσότερο στο show… Εντάξει, δεν έχει συμβεί κάτι στο ερωτικό κομμάτι. Θα μπορούσε να είχε συμβεί, αλλά δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, την αγαπώ πολύ, αλλά η χημεία μας φτάνει μέχρι το φιλικό…».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Dancing with the stars!