Δάκρυσε η Χριστίνα Παππά στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»

Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής

Η έκπληξη που έκαναν οι παρουσιαστές του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στην Χριστίνα Παππά της έφερε έντονη συγκίνηση. Η ηθοποιός δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα βλέποντας τον γιο της Δημήτρη να μιλά με τόσο τρυφερά λόγια για εκείνη. Οι δυο τους έχουν μια πολύ δυνατή σχέση και η ηθοποιός μιλώντας για αυτό είπε:

«Είναι γραφικό αλλά μια μητέρα όταν βλέπει το παιδί της κι έχουμε μια σχέση που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχει χαθεί αυτό που είχαμε να τον έχω στο σπίτι και δεν ξέρω είναι τόσο σημαντικός για εμένα που κάθε φορά… Είναι ό,τι σημαντικότερο στη ζωή μου, είανι τα πάντα, δηλαδή ζω και αναπνεώ για τον Δημήτρη. Ειλικρινά όποιος τον πειράξει θα τον σκοτώσω»

Για το ότι είναι και μάνα και πατέρας και έχουν έντονο δέσιμο: «Πάρα πολύ με έχει κουράσει και γιατί το έχω δεχτεί 100% γι' αυτό και νιώθω αυτό που νιώθω και την προηγούμενη φορά που είχα έρθει πάλι που ήμουν σε τέτοια κατάσταση, είναι και αυτό ένα κομματι ψυχολογικό. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να πάω να αποδεσμευτώ λίγο από αυτό το πράγμα που νιώθω. Δηλαδή πολύ σκληρό να το νιώθεις και να μην κοιμάσαι 24ωρα. κουράζεις και τη σχέση σου συνέχεια να μιλάς για το γιο σου»

//www.youtube.com/embed/fEvKxAN23S8