Χρύσπα στην Τατιάνα: Όταν ο Λιάγκας μου έβαλε τρία ήθελα να τον χαστουκίσω!

Όσα εκμυστηρεύτηκε στο Μίλα λίγο μετά την αποχώρησή της από το Dancing with the stars.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Dancing with the stars, η Χρύσπα βρέθηκε στο πλατό του Μίλα! Η τραγουδίστρια φυσικά μίλησε στην Τατιάνα για την εμπειρία της στο χορευτικό show του ΑΝΤ1, σχολίασε την θετική αλλαγή που είχε η συμμετοχή της στο σώμα της ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που είχε με το βάρος της αλλά και στην χιλιομετρική απόσταση που την χωρίζει με τον σύζυγό της!

Μιλώντας για το Dancing, η Χρύσπα σχολίασε την κακή βαθμολογία που της έβαλε ο Γιώργος Λιάγκας όταν πήγε ως guest κριτής. “Ήθελα να χαστουκίσω τον Γιώργο Λιάγκα τη μέρα που μου έβαλε 3! Αλλά μετά μου πέρασε, γιατί δεν το έκανε από κακεντρέχεια, αλλά για πλάκα! Άμα μου έλεγε όμως για το τραγούδι, θα τον χαστούκιζα στ΄αλήθεια!”, είπε η τραγουδίστρια στην Τατιάνα.

Όσον αφορά τις διατροφικές διαταραχές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη για χρόνια, εξομολογήθηκε: “Έγινα καλά, όταν έκλεισα τ΄αυτιά και τα μάτια μου στους ανθρώπους που έλεγαν για τα κιλά μου. Έχω ακούσει άνθρωπο στην τηλεόραση και να γράφει σε περιοδικό, λέγοντας πως είμαι χοντρή”.

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη: