Χρυσηίδα Δημουλίδου: Αποχώρησε από το facebook γιατί δέχεται bullying!

Πανικός στα social media! Πόλεμος με την Χρυσή... Μούτζα!

Διαδικτυακό πόλεμο έχει ξεκινήσει η γνωστή συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου με τη σατιρική σελίδα στο facebook Χρυσή Μούτζα και την Luben. Για το λόγο αυτό έκλεισε τα επίσημα προφίλ της και άφησε μόνο ένα, μέσα απ’ το οποίο κατήγγειλε αυτό που θεωρεί ως bullying εναντίον της!

Η συγγραφέας αναφέρει:

«Έκανα μια ανάρτηση για την κατάρρευση των δίδυμων πύργων της 11ης Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύω πως η αιτία κατάρρευσης ήταν η πτώση των αεροπλάνων. Από εκείνη τη στιγμή μου κήρυξε ανελέητο πόλεμο μια σελίδα που αγνοούσα έως τότε με το όνομα Χρυσή Μούτζα. Εκείνο όμως που έκανε τη σταγόνα να ξεχειλίσει ήταν οι απανωτές ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ από μέλη της ομάδας της Χρυσής Μούτζας και της Luben, όπου γελοιοποιούν αναγνώστες μου που έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό. και έγιναν η αιτία να απενεργοποιήσω τις σελίδες μου και ομολογώ με έχει επηρεάσει τόσο πολύ ψυχολογικά, σε σημείο που δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω τη συγγραφή του νέου βιβλίου μου. Το χειρότερο όλων είναι ότι πέρα από το bullying που δέχομαι ως συγγραφέας, δέχομαι bullying για τις επιλογές της προσωπικής μου ζωής, ακόμη και για τη διακόσμηση του σπιτιού μου, ενώ έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι εκδίδομαι με ταρίφα.

Και το κερασάκι στην τούρτα: αναρτούν τις υποθέσεις των βιβλίων μου αποκαλύπτοντας δολοφόνους και μυστικά που ο αναγνώστης δεν πρέπει να γνωρίζει πριν διαβάσει το βιβλίο. Εν ολίγοις, γίνεται μια απίστευτη παραβίαση όλων των ανθρώπινων και πνευματικών δικαιωμάτων μου.

Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την ανάρτηση για να σας ενημερώσω πως εγώ κατεβάζω τα μολύβια μου, κλείνω τα προφίλ μου, ακυρώνω διαγωνισμούς και αναρτήσεις φωτογραφιών και σχολίων σας και σταματώ το γράψιμο αν δε σταματήσουν όλα αυτά και κατέβουν τα συγκεκριμένα post. Αν το ζητούμενο τους είναι να σταματήσω να γράφω, το πέτυχαν… Ας γιορτάσουν τη νίκη τους.. Και μην τολμήσει κανείς σας να πει να μη δίνω σημασία γιατί θα τον διαγράψω από φίλο γιατί τον χρόνιο αυτό βιασμό τον υπόκειμαι εγώ κι όχι εσείς…»