Χρήστος Τριπόδης: «Έβλεπα τον άνθρωπο μου να είναι κάθε μέρα και χειρότερα…»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τη σύζυγο του.

Πρόσφατα ο ηθοποιός απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του κάτι που τον γέμισε ευτυχία, ωστόσο, μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, ο Χρήστος Τριπόδης αποκάλυψε πως πέρασε μεγάλη αγωνία με την υγεία της συζύγου του μετά τη γέννα.

Πρόσφατα έγινες για δεύτερη φορά μπαμπάς, πώς νιώθεις;
«Ήρθε και ο γιος στην οικογένεια μας και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Πραγματικά, πριν από έξι χρόνια ούτε θα το φανταζόμουν ότι θα είχα δύο παιδιά. Δεν είναι κάτι που το σχεδιάζεις, προκύπτει, αλλά είναι πολύ όμορφο»

Ξέρουμε ότι στην κόρη σου έχεις τρελή αδυναμία, ήθελες όμως κι ένα γιο;
Δεν με ένοιαζε τι θα είναι. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά και είτε αγόρι είτε κορίτσι, θα ήταν καλοδεχούμενο»

Η κόρη σου πώς αντέδρασε;

«Στην αρχή ήταν κάπως, αλλά τώρα είναι, χαρούμενη. Είχαμε κι ένα θέμα με τη σύζυγο μου, παρουσιάστηκε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα μετά την καισαρική…»

Τι συνέβη;
«Έπαθε ειλεό, το ανακάλυψαν λίγο αργότερα, και όπως αποδείχθηκε, ήταν πάρα πολύ επικίνδυνος. Υπήρχε κίνδυνος να πάθει σηψαιμία και περάσαμε δύσκολα. Να φανταστείς ότι έμεινε στο μαιευτήριο 13 μέρες»

Μέσα στη χαρά σου δηλαδή έζησες και μια πολύ μεγάλη αγωνία;
«Τεράστια αγωνία, γιατί ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση. Έβλεπα τον άνθρωπο μου να είναι κάθε μέρα και χειρότερα, αυτό είναι φοβερό. Γέννησε τη Δευτέρα κι έγινε Παρασκευή η εγχείρηση, όλες αυτές τις μέρες εγώ είχα χάσει τη μισή μου ζωή! Ευτυχώς, όλα είναι καλά», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.