Χρήστος Σιμαρδάνης: «Το MEGA άλλαξε προφίλ και χωράει και ο Μάρκος Σεφερλής»

«Είναι εποχές που είναι ανεξήγητα αυτά που συμβαίνουν»

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης μίλησε στον Θανάση Πάτρα και στην εκπομπή «Τα λέμε…» για την αρχή τις καριέρας του και τις διαφημίσεις που ήρθαν χάρη στη φωνή του, τα χρήματα που απέφεραν, τη 19 χρόνων συνεργασία του με το MEGA, αλλά και την κίνηση του καναλιού να επιλέξει τον Μάρκο Σεφερλή για την πρωινή του ζώνη.

«Είμαι ευγνώμων στη φωνή μου, γιατί δε θα μπορούσα να είχα περιμένει να γίνει αυτό που έγινε στην καριέρα μου σαν ηθοποιός. Μπόρεσα να περιμένω λόγο της φωνής μου. Επειδή προηγήθηκαν τα διαφημιστικά, τα τρέιλερ και είχα την άνεση να κάθομαι και να περιμένω και να μην έχω δουλειά.»λέει ο ηθοποιός

Για τις διαφημίσεις και τα χρήματα: 


«Έχω και στο MEGA μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί ενώ είχα ξεκινήσει να είμαι εκφωνητής διαφημιστικών, όταν μπήκα στο MEGA και έγινα η φωνή του MEGA, με βοήθησε πάρα πολύ και στην καριέρα των διαφημιστικών. Είχα γλυκαθεί και το μετανιώνω τώρα, από τα λεφτά που έφερναν οι διαφημίσεις, οι οποίες όμως διαφημίσεις θέλουν σκλάβο. Δηλαδή πρέπει να είσαι με το κινητό – όταν ήρθε το κινητό- πριν με ένα τηλεχειριστήριο του τηλεφωνητή και είσαι 24 σχεδόν ώρες την ημέρα απίκο. Για μια αλλαγή σε μια τιμή, για μια αλλαγή σε μια φράση. Έχει κόστος, δηλαδή αυτό το τότε χρήμα το πολύ εύκολο είχε και κόστος, έπρεπε να είσαι αφοσιωμένος. Είχα γλυκαθεί γιατί δεν είχα ποτέ μου αυτή την άνεση την οικονομική και ήξερα πως δεν γινόταν να την προδώσω, δεν ήθελα να την προδώσω. […] Φιλόδοξος είμαι αλλά είμαι φιλόδοξος με τη ζωή μου, δεν είμαι φιλόδοξος για καμία καριέρα.»

Για τον Μάρκο Σεφερλή και το πρωινό του MEGA:

Δεν έχει αρμοδιότητα ένας ηθοποιός να απαντήσει γιατί ο κ. Σεφερλής έγινε πρόσωπο του MEGA. Έχω την εντύπωση ότι αυτό που έχει συμβεί, είναι ότι το MEGA άλλαξε προφίλ και χωράει και ο Μάρκος Σεφερλής. Έπειτα είναι εποχές που είναι ανεξήγητα αυτά που συμβαίνουν. Ξέρω ότι είναι δημοφιλής. Με την πολύ καλή έννοια «λαϊκός» ηθοποιός. Κάνει πράγματα που πολύ λίγοι μπορούν να κάνουν, ανεξαρτήτως αν είναι του γούστου κάποιου ή όχι, αλλά κάνει πράγματα που λίγοι μπορούν να τα κάνουν και είμαι και εγώ σίγουρος πως θα ωφεληθεί το MEGA και η πρωινή του ζώνη.

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για την εποχή που δούλεψε ως αεροσυνοδός, αλλά και για την προσωπική του ζωή:

//www.youtube.com/embed/AYf1eao3GwI