Χρήστος Λούλης: Παραδέχεται τις δηλώσεις του αλλά φταίνε τα blogs…

«Τα διαβάζει κανένας; Εγώ πάντως όχι και ότι δεν διαβάζω εγώ δεν υπάρχει»!

Θύμα των «κακών» δημοσιογράφων και ειδικότερα των blogs του διαδικτύου φαίνεται ότι έχει πέσει και ο Χρήστος Λούλης, καθώς το συγκεκριμένο Μέσο που για τον ίδιο δεν υπάρχει, παραποιεί συνεχώς τις δηλώσεις του. Δείτε πως…

«Μπορεί κάπου να μιλήσω κι επειδή μου ήρθε να πω κάτι και το λέω, με το οποίο δεν συμφωνεί αυτός που το ακούει ή αυτός που το λέω, γίνεται μια μεροληπτική απέναντί μου αντιμετώπιση», είπε αρχικά ο ηθοποιός. Η Δούκισσα Νομικού, λοιπόν, του θύμισε δύο από αυτές τις περιπτώσεις. Όταν είχε πει ότι δεν του αρέσει ο Μίκης Θεοδωράκης και τα τραγούδια του και όταν είχε πει για την Ζέτα Μακρυπούλια ότι δεν τη θεωρεί συνάδελφό του. Ο ηθοποιός απάντησε για τον μεν Μίκη Θεοδωράκη: «Αυτό δεν παραποιήθηκε, μια χαρά. Αφού εγώ το είπα, ήμουν εκεί το ‘βλεπα» και για τη δε Ζέτα: «Έχω μετανιώσει επειδή δεν εκφράστηκα καλά. Με πήρε μια φόρα ενός ναρκισιστικού παρορμητισμού και δεν έδωσα πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό ακριβώς που εννοούσα».

Μετά από τις παραπάνω απαντήσεις του Χρήστου Λούλη, που παραδέχεται ότι ο ίδιος είπε όσα είπε, απορήσαμε για την επόμενη φράση του που τα ρίχνει όλα στο διαδίκτυο: «Δεν με νοιάζουν οι τίτλοι, ποιος νοιάζεται; Ποιος διαβάζει αυτά τα blogs; Τα διαβάζει κανένας; Εγώ πάντως όχι και ότι δεν διαβάζω εγώ δεν υπάρχει».

Ίντερνετ, δεν υπάρχεις!