Χρήστος Φερεντίνος: «Δε νομίζω ότι υπάρχει χώρος στα πρωινά»

«Στον Alpha υπάρχει ανταμοιβή και επιβράβευση»

Ο παρουσιαστής του «Ακου τι είπαν» Χρήστος Φερεντίνος καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» σήμερα το πρωί μίλησε για την νέα τηλεοπτική οικογένεια που βρήκε στον Alpha: «Στον Alpha αισθάνθηκα σα να βρίσκομαι σε μία μεγάλη τηλεοπτική οικογένεια. Υπάρχει ανταμοιβή και επιβράβευση».

Απαντώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το αν θα ξαναπήγαινε σε πρωινή ζώνη, όπως είχε κάνει στο παρελθόν στο κανάλι του ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής επισήμανε:
«Είναι λίγο γενικό αυτό. Να μπεις απέναντι από το πρωινό του ΑΝΤ1; Είναι ένα δυνατό προϊόν, το ξέρουμε και δείχνει, ότι έχει πιάσει ακριβώς αυτό που θέλει ο κόσμος, με πολύ ισχυρό ανταγωνισμό από το MEGA. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χώρος εκεί πέρα. Εσείς βρήκατε ένα πολύ ωραίο κενό τρίωρο. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς κενό, αλλά βρήκατε κάτι και το αναπτύξατε και φτιάξατε μια ωραία ομάδα.

Και τα δύο αναλόγως το θέμα, την στιγμή έχουν ενδιαφέρον, έχουν άλλο ρυθμό. Και τον Μάρκο τον έχω δει ευχάριστες στιγμές και έχω γελάσει και τα παιδιά από εκεί όταν πιάνουν θέματα και σχολιάζουν μπορούν να γίνουν απολαυστικοί.»

 https://www.youtube.com/embed/oDqZLWLDG9Y