Χρήστος Δημόπουλος: «Ερωτεύτηκα σφόδρα την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Την ζήτησα σε γάμο»

«Έκανα δοκιμαστικό στην Άννα Δρούζα για να βγει στην εκπομπή και της είπα «παιδάκι μου εσύ δεν κάνεις για τηλεόραση».

Τα βίντεο με τον μικρό Γιωργάκη από την παιδική εκπομπή «Ουράνιο Τόξο» την οποία παρουσίαζε για 15 χρόνια στην ΕΡΤ ο Χρήστος Δημόπουλος έγιναν viral το τελευταίο διάστημα και πρώτα στις επιλογές της εφαρμογής dubmash. Ο Χρήστος Δημόπουλος μαζί με τον μικρό Γιώργάκη συναντήθηκαν ξανά στο τηλεοπτικό πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night show». Εκεί ο Χρήστος Δημόπουλος αποκάλυψε ποια ήταν η σχέση του με την Άννα Δρούζα, αλλά και πως σε ηλικία 5 χρονών ζήτησε σε γάμο την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Δείτε εδώ όσα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του στο TLIFE για το Ουράνιο Τόξο!

«Η Άννα Δρούζα ήταν γραμματέας μου στο τμήμα παιδικών εκπομπών και κάποια στιγμή μου ζήτησε να της κάνω ένα δοκιμαστικό για να βγει στην εκπομπή, της το έκανα, της είπα «παιδάκι μου εσύ δεν κάνεις για τηλεόραση». Είδες λοιπόν πόσο λάθος ήμουν. Ας με συγχωρέσει τώρα. Και μετά όταν έφυγα από την ΕΡΤ ξέρω ότι για ένα διάστημα, έκανε εκείνη το Ουράνιο Τόξο. Μετά σταμάτησε» είπε ο παρουσιαστής και συγγραφέας.

Όνειρο του ήταν να γίνει ηθοποιός, και μάλιστα το 1983 έκανε το πέρασμα του από την ταινία «Τρελός και πάσης Ελλάδος» την οποία σκηνοθετούσε ο πατέρας του Ντίνος Δημόπουλος. Άναμεσα σε όσα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στο «The 2night show» ήταν και η πρόταση γάμου στην Αλίκη Βουγιουκλάκη την περίοδο που γυριζόταν η Μανταλένα.

«Είχαμε πάει στην Αντίπαρο να γυρίσουμε την Μανταλένα. Ερωτεύτηκα σφόδρα την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την ζήτησα σε γάμο. Ήμουν 5 ετών. Λέω στον πατέρα μου «θέλω να την παντρευτώ, μου αρέσει» – πραγματικά ήταν πανέμορφη. Του λέω «τι πρέπει να κάνω;». Μου λέει το βράδυ που θα πάμε όλο το συνεργείο θα ζητήσεις το χέρι της από τον αδελφό της. Το βράδυ λοιπόν μετά το γύρισμα καθόμαστε σε ένα τραπέζι, λέω «τώρα είναι η κατάλληλη ώρα;». Λέω «Κύριε Αντώνη μου την δίνετε; Την Αλίκη, την θέλω για γυναίκα μου». Μου λέει «Αν δεν σου δώσω την Αλίκη και σου δώσω μια μακαρονάδα συμβιβάζεσαι;»