Χρήστος Δάντης: «Έχω περάσει περίοδο έπαρσης διότι…»

«Την ώρα που ξεκλείδωνα την πόρτα για να μπω στο σπίτι μου άκουγα ανθρώπους να...»

Ο Χρήστος Δάντης κάθησε χτες στον καναπέ των Καρντάσιανς και θυμήθηκε την εποχή που ο πρώτος του δίσκος  έκανε τεράστια επιτυχία και πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστεί…

«Βεβαίως έχω περάσει περίοδο έπαρσης διότι δεν είναι έυκολο να σου συμβεί σε αυτή τη δουλειά από το πουθενά μπορείς μέσα σε μία μέρα ας πούμε να σε γνωρίζει όλος ο κόσμος, να παρακάμπτεις ουρές σε τράπεζες, ο αστυνομικός αντί να σου δίνει κλήση να σε χαϊδεύει και να σου λέει «έλα μην το ξανακάνεις» γιατί στο σπίτι του η κόρη του, ο γιος του ακούει τα τραγούδια σου. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία του πρώτου δίσκου γιατί ζούσα στην Καισαριανή, μεγάλωσα στην Καισαριανή, σε μία πάρα πολύ φτωχική γειτονιά αλλά είμασταν όλοι πάρα πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας και την ώρα που ξεκλείδωνα την πόρτα για να μπω στο σπίτι μου άκουγα ανθρώπους να κατεβαίνουν με γκάζια και να ακούν τα «Δακτυλικά αποτυπώματα». Δεν είναι εύκολο να σου συμβεί αυτό το πράγμα από τη μια μέρα στην άλλη, δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς.

«Τα ζητούμενά μου ήταν μεγαλύτερα αυτού που έκανα και δεν έχω πιάσει ούτε τα μισά. Συνέβησαν πολλά στη ζωή μου. Είχα πολλές στραπάτσες, πολλές άσχημες περιόδους σε προσωπικές σχέσεις και αυτό με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου. (…)Από τα λάθη σου μαθαίνεις και τί είσαι και επαναπροσδιορίζεις και πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι στο χώρο αυτό.»