Χρήστος Χολίδης για J2US: «Το ότι δεν άναψαν τα φώτα σωστά στο πρώτο live…»

«H φράση είπα -ξείπα είναι ατάκα που θα σημαδέψει το 2014»!

Ο Χρήστος Χολίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησε για το J2US και την απόφαση της Ρούλας Κορομηλά να συμμετέχει στη κριτική επιτροπή: «Την Ρούλα την αγαπώ και τη σέβομαι. Κατά τη γνώμη μου η φράση «Είπα-ξείπα» θα σημαδέψει το 2014″ είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Από ‘κει και πέρα μακάρι να υπάρχουν σόου, ώστε να υπάρχουν και εκπομπές να τις σχολιάζουν».

«Έχοντας συμμετάσχει στο πρώτο j2us,μπορώ να πω ότι η στιγμή που μου έχει μείνει ,ήταν η μέρα που παραδώσαμε την επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά που πήραν μέρος στην Παραολυμπιάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι αναλώσιμα».

«Το ότι η Ζέτα κουρεύτηκε ,το ότι έφυγε ο ένας κριτής και ήρθε ένας άλλος , το ότι τα φώτα δεν άναψαν σωστά στο πρώτο live, το ότι ένας παίκτης παρεξηγήθηκε επειδή δεν του έβαλαν καλό βαθμό, δεν έχουν καμία σημασία. Ακόμη και από τον πλανήτη Άρη να βγει μια εκπομπή, θα βρουν να πουν ότι τους ενοχλεί που το φόντο είναι κόκκινο. Σε όλους αυτούς που βγαινουν και λένεδιάφορα , έχω να πω:Επιτέλους χαμογελάστε με το λάθος.Σημασία έχει η προσπάθεια»

Διαβάστε ακόμα:

Χολίδης – Μουστάκα: Τρεις μήνες μαζί!
.