Χρίστος Αντωνιάδης: «Κάποια στιγμή ψωνίστηκα…»

«Είχε τύχει ας πούμε ένα θέμα με την Βίσση και τον Καρβέλα...»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Μη χανόμαστε» αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους «χάθηκε» από τα φώτα, ενώ παρουσιάσε και το καινούριο του τραγούδι «Δε μου καίγεται καρφί».

«Κάποια στιγμή λίγο ψωνίστηκα, λίγο βαρέθηκα, λίγο κουράστηκα, λίγο τεμπέλιασα. Περισσότερο είναι αυτό, το τελευταίο. Και όπως το άφησα, με άφησε. Βεβαίως υπήρξαν και καλοθελητές, άτομα που δε βοηθήσαν σε μια δεδομένη στιγμή που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αλλά ό,τι έγινε έγινε. Τότε με πείραξε. Τώρα δεν με πειράζει, έχουν περάσει και τόσα χρόνια.» είπε ο τραγουδιστής.

Για τις συνεργασίες και το αν έχει τύχει να τσακωθεί, ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε: «Δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Μου αρέσει να με καταλαβαίνει ο άλλος και να τον καταλαβαίνω. Έίχε τύχει ας πούμε ένα θέμα με την Βίσση και τον Καρβέλα τότε που δουλεύαμε μαζί. Δεν τσακώθηκα ποτέ. Δουλεύαμε μαζί στην Αθήνα, μετά πήγαμε πάνω στη Θεσαλονίκη και μετά υποτίθεται θα συνεχίζαμε εδώ στην Αθήνα και είχαμε κανονίσει, είχαμε υπογράψει συμβόλαια. Και δεν έγινε αυτό ακριβώς που είχαμε υπογράψει στο συμβόλαιο. Είχαμε υπογράψει αφίσες, ιστορίες κλπ και δεν έγιναν. Και εγώ εκείνη την εποχή σκέφτηκα, αφού δεν έγινε φεύγω. Τώρα δε θα το έκανα.»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του στη Ναταλία Γερμανού:
//www.youtube.com/embed/R5TcKGw83ps