Χριστίνα Πολίτη: Τι σχολιάζει για τον καινούριο ρόλο της Ρούλας Κορομηλά;

«Όλο λέμε ότι επιστρέφει η Ρούλα αλλά ποτέ δε φεύγει»

Πώς βλέπει την παρουσιάστρια στον καινούριο της ρόλο, εκείνον του κριτή; Η Χριστίνα Πολίτη απάντησε στην κάμερα του «XL!»…
«Όλο λέμε ότι επιστρέφει η Ρούλα αλλά ποτέ δε φεύγει. Έκανε πάρα πολύ καλά που πήγε εκεί, της πάει πάρα πολύ. Εγώ την προτιμώ εκεί, από παρουσιάστρια γιατί είναι και ένας άνθρωπος που έχει και ψυχή και όταν είσαι στην επιτροπή και μιλάς μοιράζεσαι και την εμπειρία σου και τη λάμψη σου με διαφορετικό τρόπο. Εγώ νομίζω ότι η Ρούλα ξεκινά μια νέα εποχή αυτή τη στιγμή. Έτσι το νιώθω. Τη βλέπω ότι είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι ίσως έχει και καριέρα μέσα στο κανάλι αυτό, της πάει πιο πολύ από όλα.»
 
Τι είπε για όσα γράφτηκαν για την Ρούλα Κορομηλά;
«Εγώ δε λέω τίποτα σε κανέναν γιατί ο καθένας έχει μία άποχη και περιμένει να πει κάτι όπως τι φόρεσε η Ρούλα αν έβγαλε το πόδι η Ρούλα. Μιλάνε στο Facebook και λένε ότι τους κατεβαίνει στο κεφάλι και βαράνε. Παρα πολύ εύκολο να το κάνεις αυτό. Η Ρούλα είχε ένα τρακ. Είχε πει ότι δε θα πάει και τελικά πήγε, είχε να βγει καιρό. Είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος, δεν είναι στημμένη, δεν είναι πιαρτζού, δεν είναι στον αυτόματο. Φυσικά είχε τρακ, έκανε μπούγιο. Στο δεύτερο ήταν ακριβώς όπως έπρεπε, είπε αυτά που έπρεπε.»