Χριστίνα Πολίτη: «Κατάλαβα ακριβώς γιατί επέλεξαν τον Κωστόπουλο στο MEGA…»

«Το πρωί δεν θέλουμε να πηδήξουμε όταν βλέπουμε τηλεόραση! Ο Πέτρος δεν πρέπει να χορεύει σαν αρκούδα, ούτε να κάνει φιλάκια, ούτε να τσακώνεται με την Τζένη! Η Σκορδά για μένα είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια, καλύτερη και από τη Μενεγάκη»...

Στην εκπομπή JOY του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη και μίλησε για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την επιλογή του να παρουσιάσει το πρωινό του MEGA.

«Ο Πέτρος ίσως έκανε πράγματα που δεν του ταίριαζαν. Ο Πέτρος δεν μου κάνει χλίδουλας, δεν ξέρω αυτό το πράγμα πως του βγήκε… 

Κατάλαβα ακριβώς γιατί τον επέλεξαν (στο πρωινό του MEGA), γιατί έπρεπε να κάνει μια δουλειά. Και δεύτερον, νομίζω του άρεσε η τηλεόραση και πήρε μια θέση που ήταν πολύ σημαντική. Είναι επιστημονικής φαντασίας σενάρια αυτά που βλέπουμε τώρα. Αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση του, δεν θα έπαιρνα ποτέ εκπομπή από άλλους. Είναι ένας άνθρωπος που έπρεπε να επιλέξει και να κάνει τη δική του εκπομπή το πρωί. 

Ο Πέτρος δεν μπορείς να τον βάλεις να κάνει τον Λιάγκα και να μιλάει με τον Ουγγαρέζο με τα ίδια αστεία ή να μιλάει με τον Άρη και τη Σπανού. Η Σπανού τι σχέση έχει με αυτούς τους ανθρώπους; Θα έκαναν ποτέ παρέα; Το πρωί δεν θέλουμε να πηδήξουμε όταν βλέπουμε τηλεόραση. Δεν καταλαβαίνω τα zoom πάνω στα στήθια. Ο Πέτρος θα έπρεπε να κάνει μια εκπομπή ενημερωτική, να το ρισκάρει και ας πάρει 13%. Έπρεπε να κάνει δική του εκπομπή, με δικούς του ανθρώπους και δικά του θέματα. Ούτε να χορεύει σαν αρκούδα, ούτε να κάνει φιλάκια, ούτε να τσακώνεται με την Τζένη και να λέει ότι θα φύγει, ούτε να συγκρίνεται με τον Λιάγκα».

Η Χριστίνα είπε την άποψή της και για την Φαίη Σκορδά: «Η Φαίη για μένα είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια, καλύτερη και από τη Μενεγάκη. Έχει μια φυσικότητα, παρακολουθεί και σέβεται, έχει δουλέψει πολύ. Δε σου δημιουργεί άγχος μιας που πρέπει να φαίνεται υπερβολικά όμορφη. Είναι εξαιρετική».