Χριστίνα Πολίτη: «Η Μενεγάκη δεν είναι τόσο φιλική. Τις business που κάνει στην τηλεόραση δεν τις κάνει κανείς»

«Εγώ νόμιζα ότι θα γελάσουμε εκεί πέρα, αλλά δε γελάς το πρωί». - «Η Ελένη κάνει πολύ καλή επιλογή σε συντρόφους». - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή JOY του ΣΚΑΪ μίλησε η Χριστίνα Πολίτη, αποκαλύπτωντας άγνωστες πτυχές από τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, στοιχεία του χαρακτήρα της και λεπτομέρειες από τη γνωριμία της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Δείτε όσα είπε για τον Πέτρο Κωστόπουλο

«Η Ελένη είναι πολύ καλή σαν φίλη, όταν είσαι συνεργάτης σε κρατάει σε μία απόσταση. Δε νομίζω ότι είναι τόσο φιλική σε όλους. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Εγώ περίμενα ότι θα είμασταν πιο κοντά. Δεν είχαμε βγει μια φορά να φάμε. Για μένα όταν κάνεις εκπομπή με έναν άνθρωπο είναι ωραία να είσαι κοντά και να μιλάς. Μπορεί σε ένα φαγητό πάνω ή σε ένα ποτό να βρεις πιο πολλές ιδέες. Είναι δικό της το φορμάτ, αλλάζει τα πρόσωπα και λένε τα ίδια πράγματα. Βέβαια, σου μαθαίνει πάρα πολλά, σε προσέχει, σου λέει να βάλεις το κραγιόν σου να βγαίνεις πιο ωραίος. Εγώ νόμιζα ότι θα γελάσουμε εκεί πέρα, αλλά δε γελάς το πρωί. Το πρωί δε γελάει κανένας.  Τις business που κάνει η Ελένη στην τηλεόραση δεν τις κάνει κανένας. Δεν σαχλαμαρίζει ποτέ χωρίς λόγο, είναι όλα πολύ δομημένα. Από την άλλη είναι μια γυναίκα γεμάτη πάθος, πολύ φλογερή». 

«Ο Μάκης είναι ένα χαρούμενο παιδί, τυπάς που κάνει πάντα ότι θέλει στη ζωή του».

«Η Ελένη κάνει πολύ καλή επιλογή σε συντρόφους, σε συνεργάτες».

//www.youtube.com/embed/bLytfHqW_xM

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Πολίτη: «Κατάλαβα ακριβώς γιατί επέλεξαν τον Κωστόπουλο στο MEGA…»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Χρυσικοπούλου για τον Μπουλά! Άφωνη η Μενεγάκη!