Χριστίνα Πολίτη: «Η εκπομπή δεν είναι ένα πάνελ με πέντε παπαρδέλες που μιλάνε»

Πώς σχολίασε την απομάκρυνση της Δέσποινας Καμπούρη από την ομάδα;

Λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωινού η Χριστίνα Πολίτη μίλησε για τη συμμετοχή της στην ομάδα του MEGA με ΜΙΑ, την πρόταση που είχε από το κανάλι, αλλά και τη σύσταση της πρωινής παρέας.

Για το γεγονός ότι έφυγε η Δέσποινα Καμπούρη και ανακοινώθηκε η συμμετοχή της ίδιας: «Αυτά τα λέτε εσείς. Εγώ όταν έχω μια συνεργασία δεν χρειάζεται να πω από πότε την είχα ή γιατί την είχα, μπορεί να συζητούσα πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τι έγινε, ούτε θέλω να μπλέκω το όνομα μου με τέτοια πράγματα. Δε νομίζω ότι ένα κανάλι σε παίρνει δύο μέρες πριν και σου λέει «Έχουμε ένα πρωινό. Θες να έρθεις;» Δε μας έτυχε κάποιος. Δηλαδή για το MEGA μιλάμε.

Για τα όσα έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη ότι της ανακοινώθηκε η μη συμμετοχή της τελευταία στιγμή: «Δεν ξέρω καθόλου για αυτό. Και τότε που είμασταν στο J2US δεν ξέραμε ούτε ποιος είναι επιτροπή μέχρι πριν μια μέρα οπότε δεν επεμβαίνω. Δεν παίρνω το δίκτυο του καναλιού να του πω τι έχεις κάνει. Εγώ ακολουθώ ορισμένα πράγματα.»

Για το αν ήξερε καιρό ότι θα είναι στην εκπομπή: «Παιδιά ένα κανάλι σου κάνει τελευταία στιγμή μια πρόταση και πας; Είχα ορισμένες συζητήσεις, απλά δεν ήξερα τι θα κάνω γενικά. Είχα ξαναπει ότι είναι ένα κανάλι που είχα πάρα πολύ καλή σχέση. Πέρασα πάρα πολύ καλά στο J2US. Γνωριζόμασταν, γνωριζόμαστε. Δεν ήταν κάτι πάρα πολύ ανατρεπτικό.

Για το αν έχει καταλήξει η σύσταση του πάνελ: Παιδιά δεν μιλάμε για πάνελ. Η εκπομπή δεν είναι ένα πάνελ με πέντε παπαρδέλες που μιλάνε και μετά αλλάζουν. Μιλάμε για μια παρέα. Ο κ. Παπαδόπουλος θα είναι στην εκπομπή δεν έχει αποχωρήσει. Απλά για να γίνουν ορισμένες εκπλήξεις, ο ίδιος ο Μάρκος ο οποίος ηγείται θιάσουε χρόνια με χιλιάδες κόσμο, το έχει πάρει επάνω του αυτό το πράγμα. Οπότε σαν άνθρωποι πάμε εκεί και μπορούμε να δώσουμε σε διάφορους τομείς ο καθένας.