Χριστίνα Παππά: Το σοβαρό ατύχημα στα 19 της και η απάντηση στις αντιδράσεις για το μονόπετρο

«Δεν έβγαινα από το σπίτι, έτρωγα με καλαμάκι, δεν μπορούσα να...»

Καλεσμένη στο «Καλημερούδια» η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ατύχημα που είχε στα 19 της χρόνια, αλλά και στην πρόσφατη φωτογραφία της με το μονόπετρο που προκάλεσε αντιδράσεις…

Το σοβαρό ατύχημα
«Είχα ήδη ξεκινήσει να δουλεύω στο θέατρο τότε. Ήμουν με συναδέλφους εκείνο το βράδυ, επιστρέφαμε από διασκέδαση από νυχτερινό μαγαζί στην παραλία και έγινε πλαγιομετωπική. Πέρασε αυτός με κόκκινο και εγώ βρέθηκε έξω από το παρμπρίζ. Αλλά λέω δόξα τω Θεώ που ζω. Θυμάμαι μόνο που άνοιξα τα μάτια μου και είχα πλημμυρίσει στο αίμα και λέω «ζω;». Δεν ήξερα αν έχω πάει στον άλλο κόσμο. Έκανα 57 ράμματα. Δεν έβγαινα από το σπίτι, έτρωγα με καλαμάκι, δεν μπορούσα να φάω, ήταν άσχημη η κατάσταση. Όταν άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη λιποθύμησα.»

Το μονόπετρο
«Όχι δεν παντρεύομαι. Πρόταση έγινε. Είναι ένας άνθρωπος που σηκώνει πλάκα και είμαστε έτσι όπως είμαστε, και μία σχέση και μου λέει «θα σε παντρευτώ τι θα γίνει;» Και μου έδωσε το δαχτυλίδι.»

«Α, έχεις μια πρόταση γάμου στο τσεπάκι σου;» ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Ε και; Μόνο μία; Δόξα τω Θεώ Ντορέττα μου έχω πει ότι από αυτά είμαι χορτασμένη γυναίκα.»

Όσο για τα σχόλια η ίδια απαντά: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, Τι με ενδιαφέρει εμένα; Εγώ νιώθω καθαρά με τη συνείδηση μου και αν είμαι άνθρωπος ειλικρινής ή όχι, αυτό φαίνεται».