Χριστίνα Μαραγκόζη: «Μου στοίχισε πάρα πολύ η απώλεια του Αντώνη»

«Καμιά φορά οι έντονες σχέσεις δεν έχουν πολιτισμένο τέλος».

Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν η Χριστίνα Μαραγκόζη που μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της τον Αντώνη Βαρδή, ενώ παράλληλα τόνισε ότι άλλαξε η επαγγελματική της ζωή μετά τον χωρισμό τους.

«Όταν είσαι δέκα χρόνια παντρεμένος με έναν άνθρωπο είναι λογικό να πονέσεις πολύ. Με τον Αντώνη είχαμε κοινή προσωπική ζωή, αλλά και κοινή επαγγελματική. Και ο κόσμος πάντα μας θυμάται έτσι. Η απώλεια αυτή μου στοίχισε πάρα πολύ, ανεξάρτητα αν είχαμε χωρίσει. Καμιά φορά οι έντονες σχέσεις δεν έχουν πολιτισμένο τέλος. Δεν είχα να χωρίσω κάτι με τον Αντώνη. Είναι άδικο όταν έχεις ζήσει τόσα πολλά με έναν άνθρωπο, να μη λες ούτε ένα γεια. Δεν έχω ιδέα τι έχουν μαζί μου οι δικοί του άνθρωποι. Για μένα ο Αντώνης ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Έπαιξε σπουδαίο ρόλο».

Όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή μετά τον χωρισμό τους, η Χριστίνα Μαραγκόζη είπε: «Μου έκλεισαν πόρτες. Δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες, αλλά έγινε κι αυτό. Ακόμα και τώρα γίνεται. Κάποιοι πήραν το θέμα μας πολύ προσωπικά. Έγινε κάποιο θέμα τελευταία που έβγαλα ένα τραγούδι και μου είπαν “δεν μπορούμε να το παίξουμε γιατί σεβόμαστε τον Αντώνη”. Και το θεώρησα λίγο αστείο αυτό».

https://www.youtube.com/embed/Sv2hauSj1P8