Χριστίνα Μαραγκόζη: «Ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός με τον Αντώνη Βαρδή»

«Εκνευρίστηκα γιατί εγώ αυτά τα παιδιά τα έχω μεγαλώσει. Τους φέρθηκα πάρα πολύ όμορφα. Είναι τα δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά του Αντώνη και τα αγάπησα πολύ...»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη ήταν η σημερινή καλεσμένη του Μάρκου Σεφερλή και σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, απάντησε και στις δύσκολες ερωτήσεις.

Για τον δύσκολο χωρισμό της από τον Αντώνη Βαρδή και τα όσα ακολούθησαν, είπε: «Ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός. Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Ποτέ! Απλώς, πριν πεθάνει τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε. Αυτό μόνο… Σε αυτές τις σχέσεις βγαίνουν καμιά φορά μαχαίρια και μπορεί να μην είναι επιλογή τους ενός ή του άλλου -πάντος δική μου επιλογή δεν ήταν αυτό. Η σχέση μου με τον Αντώνη δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη». 

Για το περιστατικό που συνέβη με τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή πριν την κηδεία του, η Χριστίνα Μαραγκόζη είπε: «Με στενοχώρησε προς στιγμήν, αλλά πιο πολύ εκνευρίστηκα γιατί εγώ αυτά τα παιδιά τα έχω μεγαλώσει. Τους φέρθηκα πάρα πολύ όμορφα. Είναι τα δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά του Αντώνη και τα αγάπησα πολύ. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του καθενός. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Έφυγε ο Αντώνης, τελείωσε, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσω επαφή μαζί τους. Τι να λέμε τώρα»…

Σε ιδιαίτερη αμηχανία βρέθηκε η τραγουδίστρια όταν κλήθηκε να απαντήσει για τους λόγους που τα τελευταία δέκα χρόνια βρήκε κλειστές πόρτες… 

https://www.youtube.com/embed/XtuDbjTssmY