Χριστίνα Λαμπίρη: «Βγαίνοντας από το γραφείο, συναντάω την Ελεονώρα Μελέτη και…»

«Μακάρι να έρθει η Ρούλα στο Ε.»

Πρεμιέρα κάνει αύριο η Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon με την νέα της εκπομπή «Με το Καλημέρα» στις 07:00. Λίγο πριν ξεκινήσει, μιλά σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα για το νέο της τηλεοπτικό σπίτι, αλλά και για τις υπόλοιπες μεταγγραφές του Epsilon  με τις οποίες είναι παλιές γνώριμες…

Για το νέο της τηλεοπτικό σπίτι: «Όλο αυτό με πάει πολλά χρόνια πίσω, την εποχή που ξεκίνησα στο Star. To E είναι ένα πραγματικό μελίσσι, όπου όλοι δουλεύουν ασταμάτητα, ακούραστα, με αισιοδοξία και χαμόγελο. Δεν έχω δει ούτε μία στιγμή κάποιον να βαρυγκομά. Δεν έχω δει μιζέρια, αλλά μια απίστευτη χαρά και δημιουργικότητα» […]«Σε περιόδους κρίσης, ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή και καλή τηλεόραση. Για μένα το Ε είναι η ισχύς εν τη ενώσει. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πως οι άνθρωποι δημιουργούν τις καταστάσεις. Χωρίς τους ανθρώπους, δεν γίνεται τίποτα».

Για την Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαι στο ίδιο γραφείο με την Κατερίνα Καραβάτου. Την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, της είπα: “Καραβάτου, αν κάποιος ερχόταν να μας πει πριν πέντε χρόνια ότι θα βρισκόμασταν στο ίδιο κανάλι, εμείς, που τότε μαλλιοτραβιόμασταν για την τηλεθέαση, δεν θα το πίστευε κανείς’’. Βγαίνοντας από το γραφείο, συναντάω την Ελεονώρα Μελέτη και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής της, Θέμη Μάλλη. Οι περισσότεροι είμαστε παλιοί γνώριμοι».

Για την Ελεονώρα Μελέτη: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Παντού, όμως, υπάρχει ένας μύθος. Αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι πως με την Ελεονώρα δεν κάνουμε παρέα εκτός δουλειάς, αλλά έχουμε μια πολύ καλή σχέση και υποστήριξη».

Για την Ρούλα: «Μακάρι να έρθει η Ρούλα στο Ε. Το διάβασα και έχω καταχαρεί. Την αγαπώ αφόρητα και θέλω να κάνει πράγματα που της ταιριάζουν και της πάνε».[…]«Τη Ρούλα την προτιμώ ολομόναχη, να κάνει τις εκπομπάρες της, με το δικό της τρόπο. Να μην είναι κομμάτι εκπομπής, αλλά η ίδια η εκπομπή».

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το τρέιλερ της Χριστίνας Λαμπίρη για τη νέα της εκπομπή

Θα δούμε τελικά την Ρούλα Κορομηλά στο Εpsilon;

Έκλαψε η Χριστίνα Λαμπίρη στην τελευταία εκπομπή!