Χριστίνα Λαμπίρη: «Είχα πάθει λίγο overdose με αυτό το μεσημεριανό»

Η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε στο πλατό της «Μίας» την δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη.

Παρόλο που τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται με μία λαρυγγίτιδα η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη, δεν έχασε το τηλεοπτικό της ραντεβού με την Τατιάνα Στεφανίδου και έτσι σήμερα κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Μία» και μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία τα τελευταία χρόνια, μέχρι το πρόσφατο ξεκίνημα της στο κανάλι Epsilon και την εκπομπή «Με το Καλημέρα».

Για το STAR: «Έγινε γιατί είχα πάθει λίγο overdose με αυτό το μεσημεριανό και δεν μου άρεσε και η τηλεθέαση. Δηλαδή, επειδή είχα καλομάθει ή κακομάθει σε καλές τηλεθεάσεις. Ξέρεις εμείς που είμαστε βαθιά ανταγωνιστικοί άνθρωποι και επαγγελματίες έχουμε να κάνουμε με τον εαυτό μας. Όσο και να σε καθησυχάζουν οι άλλοι, εγώ δεν αισθανόμουν καλά. Έπαψε λοιπόν αυτό το πράγμα να μου δίνει χαρά και συζήτησα με τον σταθμό ότι δε μπορώ να το κάνω άλλο, με σταναχωρεί, με πνίγει και να συζητήσουμε κάτι άλλο να κάνουμε. Λέω δεν μπορώ άλλο, να σας φέρω προτάσεις; Όχι, λέει εμείς θέλουμε τη συγκεκριμένη εκπομπή κι αν δε μπορείς να το κάνεις θα βρούμε κάποιον άλλον να το κάνει. Μου προτάθηκε η λύση να μετακομίσω στα δελτία του Σαββατοκύριακου και χαίρομαι πάρα πολύ. Με κράτησαν. Η εκπομπή έμεινε ίδια με άλλη παρουσιάστρια και διαφορετικό πάνελ.»

Για τον ΣΚΑΪ: «Ξεκινάμε να φτιάξουμε αυτή την ωραία εκπομπή που ξεκίνησε πραγματικά με πολύ κέφι και αγάπη. Βέβαια δε σου κρύβω και τώρα αυτό είναι πράγμα που το μοιράζομαι για πρώτη φορά. Εγώ είμαι συνηθισμένη σε ένα σκληρό περιβάλλον, είμαι συνηθισμένη στο να παρακολουθώ τι παίζει ο ανταγωνισμός και να προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να τον «χτυπήσω» τον ανταγωνισμό. Έτσι λοιπόν όταν εγώ ξεκινούσα δίνοντας πολύ χρηστικές συμβουλές για το πως μπορούμε να φτιάξουμε οικονομικά το σπιτι μας και έβλεπα τη Μελέτη απέναντι να παίζει εσένα ας πούμε ένα θέμα και να μη μπορώ να σε παίξω γιατί δεν είναι πρέπον αφού η εκπομπή μας ήταν ποιότητα. Κάτι με έτρωγε. Με επιβεβαιώναν και τα νούμερα. Υπήρχαν μέρες που φεύγαμε τρελαμένοι από την εκπομπή και τα έσπαγα όλα. Εγώ μέσα στο γραφείο θύμωνα αν δεν ήταν σωστή η εκπομπή όπως την ήθελα και την άλλη μέρα έκανε νούμερα. Δεν ήξερα που να πιάσω το κοινό. Επειδή το έβλεπα ότι υπήρχε ένα θέμα, αν κάναμε μία συζήτηση με τον σταθμό και λέγαμε έχουμε δει ότι μας πάει αυτό, θα το διανθίσουμε, έμεπιροι άνθρωποι είμαστε, θα το βρούμε… Φεύγω Παρασκευή απόγευμα να πάω σπίτι μου να ξεκουραστώ και με παίρνει τηλέφωνο ο Μαυρογιάννης και μου λέει «Σε πήρε ο Σταμάτης; Από τη Δευτέρα η εκπομπή γίνεται ωριαία και gossip». Ευτυχώς είχα μπει στο γκαράζ γιατί αν ήμουν στην Εθνική δεν ξέρω τι θα έκανα.»

Δείτε όσα είπε η δημοσιογράφος στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις εκπομπές σε STAR,ΣΚΑΪ αλλά και το νέο της ξεκίνημα στο Epsilon:
//www.youtube.com/embed/2kFvzCiZZBE

//www.youtube.com/embed/4dVdWFIy-lc