Χριστίνα Λαμπίρη: «Αισθάνθηκα ξαφνικά ότι με λυπούνται»

«Όταν δουλεύεις ασταμάτητα, άγρια 10 χρόνια και ξυπνάς ένα πρωί και δεν έχεις να κάνεις κάτι, αρχίζεις και τα χάνεις λίγο»...

Η Χριστίνα Λαμπίρη συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από καιρό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» το μεσημέρι της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος μίλησε για πολλά, μεταξύ των οποίων και για την περίοδο που σταμάτησε την καθημερινή εκπομπή που παρουσίαζε στο Star.

«Το διάστημα που δεν ήμουν στο καθημερινό και ήμουν στα δελτία του Σαββατοκύριακου, νόμιζα ότι θα είναι κάτι χαλαρό. Όταν δουλεύεις ασταμάτητα, άγρια 10 χρόνια και ξυπνάς ένα πρωί και δεν έχεις να κάνεις κάτι, αρχίζεις και τα χάνεις λίγο, αρχίζεις και ψάχνεσαι. Όταν βγαίνεις εκεί έξω και ο κόσμος σου λέει «Τι κρίμα που δεν σε βλέπουμε και γιατί δεν κάνεις τηλεόραση;». Τους λέω «Κάνω δελτία». «Τηλεόραση γιατί δεν κάνεις, δελτία εντάξει»…», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως: «Ξαφνικά αυτό αρχίζει να σου δημιουργεί πολύ κακή αίσθηση. Αισθάνεσαι ξαφνικά ότι σε λυπούνται, μια λύπηση, μια αποτυχία, μια απογοήτευση. Ήταν τρελό σοκ. Όλη αυτή την καθημερινότητα τη δική μας, αν κοπεί μαχαίρι από τη μια μέρα στην άλλη, είναι σοκαριστικό».

https://www.youtube.com/embed/m2OVmSmzHVE