Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Συνεργάτιδα τους αποκαλύπτει τι γινόταν πίσω από τις κάμερες

«Ακόμα και στο ξενοδοχείο που μας φιλοξένησε πέρυσι...»

Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά έγινε γνωστός από το δημοσίευμα της Real το σαββατοκύριακο όπου οι δύο παρουσιαστές με κοινή τους δήλωση αποκάλυψαν ότι δεν είναι πλέον μαζί. Καλεσμένη στο Happy Day η πρώην συνεργάτιδα του Πρωινού, η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου μίλησε για το πως ήταν οι σχέσεις του ζευγαριού πίσω από τις κάμερες πέρυσι που ήταν μαζί, αλλά και για το αν ήταν κάτι που οι ίδιοι περίμεναν, ενώ ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους έρχονταν με διαφορετικά αυτοκίνητα.

Χωρισμός Σκορδά – Λιάγκα: Μίλησε με την Σκορδά το σαββατοκύριακο η Τσιμτσιλή; Τι είπε για τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού;

[dfp_ads id=236982]

«Εντάσεις προφανώς και υπάρχουν όταν κάνεις μια εκπομπή που κάνει πρωταθλητισμό και υπάρχουν απαιτήσεις και ως προς εμάς και μεταξύ τους ενδεχομένως. Αλλά θεωρώ ότι και οι δύο είναι τόσο επαγγελματίες που σε εμάς τουλάχιστον δεν άφησαν να φανεί κάτι τέτοιο. Ακόμα και στο ξενοδοχείο που μας φιλοξένησε πέρυσι με την εκπομπή και ήμασταν πραγματικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στη δουλειά έρχονταν όντως με διαφορετικά αυτοκίνητα, απλά επειδή είχε ραδιόφωνο ο Γιώργος το πρωί και έφτανε 10 παρά τέταρτο. Η Φαίη ήταν νωρίτερα εκεί να προετοιμάσει τα θέματα της εκπομπής και να ετοιμαστεί και η ίδια και επίσης έφευγε πιο αργά. Είναι από τις πιο εργατικές παρουσιάστριες, καθόταν αν προετοιμάσουμε τα θέματα της εκπομπής» ανέφερε η δημοσιογράφος η οποία είχε ζήσει από κοντά τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.