Χωρίς την Ναταλία Γερμανού συνεχίζει το NaMaSte! Αποχαιρέτησε η παρουσιάστρια…

Ναταλία Γερμανού

Δείτε όσα είπε στο φινάλε της εκπομπής...

«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε στους τηλεθεατές του Epsilon και του NaMaSte η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια η οποία φέτος ανέλαβε τις υποχρεώσεις μιας καθημερινής εκπομπής, δοκιμάζοντας τις αντοχές της, αλλά και τις ικανότητες στην μεσημεριανή ζώνη αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουλίου τους τηλεθεατές.

Και μπορεί η Ναταλία Γερμανού να ξεκινά λίγο νωρίτερα της διακοπές της, ωστόσο η υπόλοιπη ομάδα του NaMaSte – έχοντας πλέον την απαραίτητη εμπειρία, αφού από τα μέσα Σεπτέμβρη που ξεκίνησε η εκπομπή έχουν συμπληρώσει πολλές ώρες στον τηλεοπτικό αέρα – συνεχίζει κανονικά μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Όσα είπε στο φινάλε της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού

«Κάπου εδώ εγώ σας λέω «καλό καλοκαίρι» αφού ευχαριστήσω πρώτα το κανάλι, το Epsilon ου μου έδειξε τι σημαίνει κολυμπάμε στα βαθιά, που μου έμαθε τη σημαίνει καθημερινή ζώνη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ την Έλενα Ασημακοπούλου, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, την Χριστίνα Μουστάκα, τον Νίκο Γκάνο, τον Βασίλη Δρυμούση και τον Νίκο Διαμαντίδη, Νίκο Νάνο που περάσαν από το μαρτύριο της αρχισυνταξίας αυτής της εκπομπής. Την Ελένη Νασοπούλου την παραγωγό, τον Βάνια Βλαχοδημητρόπουλο τον αρχισυντάκτη. Τα απιδιά, τις κάμερες, τους τεχνικούς, όλους όσοι δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά για αυτή την εκπομπή. Την Κατερίνα Βλάχου που είχε τα socia media της εκπομπής. Γενικά τους πάντες. Κάποιον θα ξεχνάω φαντάζομαι. Τους δημοσιογράφους φυσικά, όλη την ομάδα στο Περιστέρι, είστε μια υπέροχη ομάδα και θα συνεχίσετε να είστε. Μην ξεχνάτε, Δευτέρα 12:30 τα υπέροχα αυτά παιδιά συνεχίζουν να δουλεύουν ακούραστα για τη διασκέδαση σας. Μέχρι τις 29 του μήνα. Από εμένα πάρα πολλά φιλιά και ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Καλό καλοκαίρι, ραντεβού τον Σεπτέμβρη» είπε η Ναταλία Γερμανού κλείνοντας την εκπομπή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπε με αφορμή το βίντεο με τα best of του NaMaSte που της έκαναν ως αποχαιρετιστήριο δώρο, αλλά και όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στο τέλος της εκπομπής: