Chef στον αέρα: Κάθε μέρα και μια διαφορετική πρόταση

Η Ελένη Ψυχούλη φιλοξενεί chefs και ειδικούς της γαστρονομίας και δίνει ιδέες για την καθημερινή μαγειρική στο σπίτι!

Στον φρέσκο εαρινό κύκλο της εκπομπής, τα υλικά ακολουθούν την εποχή και η κουζίνα μυρίζει άνοιξη από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός και αγαπητός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την Ελένη στην κουζίνα δυο φορές την εβδομάδα!

Το «Chef στον αέρα» φέτος θα είναι κάθε μέρα και μια ξεχωριστή εκπομπή. Κάθε μέρα και μια διαφορετική πρόταση από λάτρεις του φαγητού, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, από την κουζίνα του «Chef στον αέρα» στην κουζίνα σας!

Τρίτη 28 Απριλίου η Ελένη μαγειρεύει παρέα με τον Chef Δημήτρη Μελεμενή! Δείχνουν τη συνταγή για τα κροκ μεσιέ με τσιπς λαχανικών, τους ιταλικούς κεφτέδες γεμιστούς με μοτσαρέλα και τα λουκανικάκια Βιέννης με σιμιγδαλένια νιόκι και σάλτσα φασκόμηλου!

Τετάρτη 29 Απριλίου η Ελένη και ο Αλέξανδρος υποδέχονται τον Chef Ανδρέα Χατζηθέμελη! Ο Ανδρέας φτιάχνει μπούτι αρνίσιο γεμιστό και μια ολοζώντανη σαλάτα με προσούτο! Ο Αλέξανδρος φτιάχνει έναν νόστιμο πουρέ πατάτας με λιαστή ντομάτα και μέντα.

Πέμπτη 30 Απριλίου κάνουν γλυκοθεραπεία με τον Chef Βασίλη Καφαλούκο! Δείχνουν τη συνταγή για το κέικ σοκολάτας με φιστικοβούτυρο χωρίς αλεύρι, την συνταγή για το σπιτικό μπισκότο τύπου όρεο με γέμιση βουτυρόκρεμας και τα αλμυρά κέικ ποπς με τυρί κρέμα και γαλοπούλα!

Παρασκευή 1 Μαίου (17.00) ο Chef Πάνος Ιωαννίδης προτείνει συνταγές στην τηλεθεάτρια Ροδούσα Μπαγλαντζή! Ο Πάνος φτιάχνει ένα πλούσιο πιάτο με κοτομπουκιές, μπριάμ λαχανικών και αβγό και ρολάκια με κοτόπουλο, πιπεριές και τυρί κρέμα! Η Ροδούσα φτιάχνει ένα ζουμερό κέικ μήλου με γκόντζι μπέρις!