Χάρης Βαρθακούρης: «Μπορεί να μην κάναμε όσες πρόβες θα ήθελε η Τέτα…»

«Κοίτα να δεις, υπάρχουν δύο οπτικές γωνίες. Η μία είναι, αν μη τι άλλο φύγαμε με το κεφάλι ψηλά...»

Οι αντίδρασή του κατά την ανανκοίνωση της αποχώρησης του από J2US σε αντίστοιξη με εκείνη της διαγωνιζόμενης Τέτας Καμπουρέλη ήταν το τηλεοπτικό θέμα της ημέρας χτες. Το ταίρι του από το σόου του MEGA η Τέτα, μίλησε χτες με μεγάλη απογοήτευση που πλέον δεν θα διαγωνίζεται τις Τετάρτες και έκανε και τα παράπονά της για τον τραγουδιστή. Τα σχόλια του τραγουδιστή ήρθαν αρχικά μέσω facebook για την αποχώρηση, ενώ σήμερα σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την παρέα του Πρωινό mou έδωσε όλες τις απαντήσεις που θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει, ξεκινώντας απλά και μονολεκτικά…«Ανακουφίστηκα»

Θεώρησε δίκαιη την αποχώρηση του από το show στο συγκεκριμένο επεισόδιο;

«Κοίτα να δεις, υπάρχουν δύο οπτικές γωνίες. Η μία είναι, αν μη τι άλλο φύγαμε με το κεφάλι ψηλά, θεωρώ, όντως φύγαμε σε μία εκπομπή στην οποία θεωρώ ότι είμασταν καλύτεροι και από κάποιους άλλους που μείναν αλλά είμασταν καλοί. Δε φύγαμε δηλαδή με ξεχασμένα λόγια ή με λάθος βήματα ή κακοντυμένοι. Θεωρώ ότι φύγαμε σε ένα peak και αν δε φεύγαμε προχτές, θα φεύγαμε σε πέντε μέρες» είπε ο τραγουδιστής ο οποίος παραδέχτηκε πως αν και ήταν καλοί δεν παύει να ισχύει το γεγονός πως στα περισσότερα live τερμάτησαν τελευταίοι.

Μετάνιωσε που πήγε;

«Γνώρισα κόσμο. Μπορεί να ήταν ένας μήνας που αναστάτωσε τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου με τρόπους που δε θα ήθελα, αλλά γνώρισα κόσμο, τα παιδιά στην παραγωγή ήταν καταπληκτικά. Έκαναν καινούριες φιλίες. Ένα δύο άτομα τα οποία τα είχα παρεξηγήσει στο παρελθόν είδα ότι είχα κάνει λάθος.

Πως σχολίασε τα όσα είπε χτες η Τέτα Καμπουρέλη στο Πρωινό Mou;

«Μπορεί να μην κάναμε για το τελευταίο τραγούδι όσες πρόβες θα ήθελε η Τέτα όμως σύμφωνα και με τη βαθμολογία, σύμφωνα και με τα σχόλια είμασταν καλύτεροι από ποτέ. Μιλήσαμε χτες γιατί όταν ξύπνησα, δεν είχα προλάβει την εκπομπή αλλά διάβασα πολλούς τίτλους και έλαβα και μηνύματα.(…) Μου είπε στο τηλέφωνο πως δε τα εννοούσε έτσι και κάποια πράγματα τα είπε εντός εισαγωγικών και της είπα, όταν γράφουμε χρησιμοποιούμε τα εισαγωγικά»