Champions League: Μάλμε – Ολυμπιακός

Το Champions League στη ΝΕΡΙΤ.

Τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε για τους ομίλους του Champions League θα μεταδώσει ζωντανά απόψε στις 21.45 η δημόσια τηλεόραση, μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ, της ΝΕΡΙΤ sports και της ΝΕΡΙΤ HD. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και το ρεπορτάζ ο Βασίλης Παπανικολάου.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινά νωρίτερα, στις 19.00, με εκπομπή του Champions League στη ΝΕΡΙΤ sports. Ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, παρουσιάζουν με ζωντανές συνδέσεις από την Σουηδία όλα τα νέα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση των ερυθρόλευκων.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, στις 24.00, η εκπομπή θα παρουσιάσει δηλώσεις του Μίτσελ και ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ακόμα, θα παρουσιαστούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Γιουβέντους, αλλά και από τα υπόλοιπα ματς της 2ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθεί στη 01.00 η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Γαλατασαράϊ. Τον αγώνα περιγράφει ο Μίλτος Θεοδοσίου.