Χαμός με την Ντορέττα Παπαδημητρίου! Δημήτρης Παπανώτας: «Ξέρετε πόσες Ντορέττες έχω δει;»

Δημήτρης Παπανώτας

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου προσκάλεσε τον Δημήτρη Παπανώτα για καφέ προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Στην συνέντευξη του παραχώρησε στο Happy Day, η Ντορέττα Παπαδημητρίου προσκάλεσε τον Δημήτρη Παπανώτα για έναν καφέ προκειμένου να συζητήσουν από κοντά τις όποιες διαφορές τους.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αρνήθηκε να μιλήσει για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Θέλω να δώσω τα φιλιά μου στον Δημήτρη Παπανώτα. Δημήτρη, θέλεις να πάμε για έναν καφέ να τα βάλουμε κάτω, να μιλήσουμε. Κάτι έχει γίνει λάθος. Να το πάρουμε από την αρχή» ανέφερε η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Παπανώτας αποδέχτηκε την πρόσκληση, αλλά όχι έτσι απλά.

[dfp_ads id=236982]

«Γιατί όχι; Αφού θέλετε να το σοβαρέψουμε, θα το σοβαρέψουμε… Ξέρετε πόσες Ντορέττες έχω δει στα 30 χρόνια τηλεόρασης που κάνω, που ήρθαν και παρήλθαν; Ξέρετε γιατί ήρθαν και παρήλθαν; Γιατί δεν ήξεραν να χειριστούν τα αυτής της δουλειάς. Δηλαδή, όταν βγαίνεις ως πρωτοεμφανιζόμενο πρόσωπο σε κεντρικό ρόλο στην τηλεόραση και κάνεις δήλωση ότι «εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά», είναι λάθος δήλωση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Αμερική υπάρχουν mage makers που σου λένε τι θα πεις. Όταν θα πιούμε τον καφέ θα της εξηγήσω ποια ήταν τα λάθος βήματα που έκανε, γιατί υπήρχαν πολλά και τι θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερα ώστε να φτιάξει μια άλλη εικόνα» ανέφερε ο παρουσιαστής, αλλά λίγο αργότερα οι τόνοι ανέβηκαν με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναγκάζεται να επέμβει…