Χαμός με την Καίτη Γαρμπή στην Ελένη Μενεγάκη! Τεχνικό λάθος, playback, καυτό τσιφτετέλι και διακοπή για διαφημίσεις!

Καίτη Γαρμπή

Απίστευτα προβλήματα με την είσοδο της τραγουδίστριας στο πλατό. Μεγάλος εκνευρισμός της παρουσιάστριας με τους συνεργάτες της.

Η Καίτη Γαρμπή επισκέφθηκε την Ελένη Μενεγάκη, αλλά πριν καν ετοιμαστεί η παρουσιάστρια έδωσε το σύνθημα και ξεκίνησε με ένα καυτό τσιφτετέλι. Η τραγουδίστρια μπήκε άρον άρον νομίζοντας ότι έχει καθυστερήσει και ξεκίνησε με βραχνάδα στη φωνή που δεν είχε προλάβει να ζεστάνει.

[dfp_ads id=236982]

«Τη ματιάσαμε stop!», φώναξε η Ελένη Μενεγάκη και το ξαναπήραν από την αρχή. Το επόμενο τραγούδι, ωστόσο, έπαιξε playback κάτι που πρόδωσε η ίδια η Καίτη Γαρμπή στον αέρα. Το τραγούδι διακόπηκε ξαφνικά και η Ελένη έδωσε διαφημίσεις για να διορθώσουν τα τεχνικά προβλήματα.

Στην επιστροφή, η Ελένη Μενεγάκη δικαιολογήθηκε ως εξής: «Ψηλούλη μου (σ.σ. μουσικός επιμελητής) σε ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά προηγουμένως με τάραξες! Ουσιαστικά το πρόβλημά μας δεν ήταν πρόβλημα, ήταν ένα καλώδιο που έφυγε από την κονσόλα. Συμβαίνουν κι αυτά. Αλλά η μουσική που ακούγαμε πριν, το αστέρι μας εκεί, ο ψηλούλης μας, σου λέει «να καλύψω εγώ το κενό, ας βάλω playback» και σκέφτηκε να μου βάλεις το ίδιο. Θα με καταστρέψεις, θα πάθω κανένα έμφραγμα! Δεν με προσέχετε εδώ μέσα, θα πάθω τίποτα καμιά ώρα»!