Χαμός στο Πρωινό με Ζώζα Μεταξά και Λευτέρη Πανταζή! «Τι ξεκατίνιασμα ήταν αυτό;»

Ζώζα Μεταξά

«Όταν κλείνουν οι πόρτες ενός σπιτιού δεν ξέρουμε ποτέ τι συμβαίνει και πολλές φορές θέλουμε να προστατεύσουμε και κάτι...»

Έντονες διαφωνίες στο πλατό του Πρωινού σε σχέση με τα όσα είπε η καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ζώζα Μεταξά παρουσία και της κόρης της.

Ζώζα Μεταξά: «Δεν μιλάω με τον Λευτέρη Πανταζή! Το ποτήρι ξεχείλισε όταν…»

«Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό;» διαμαρτυρήθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς και η Σάσα Σταμάτη σχολίασε: «Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Δεν έχουν σπίτι να τα συζητήσουν;»

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω τη μητέρα με την κόρη να τα χώνουν στον πατέρα μπροστά στις κάμερες» συνέχισε ο Θέμης προκαλώντας την αντίδραση της Φαίης Σκορδά που εξέφρασε τη δική της άποψη: «Το να βλέπουμε τόσο καιρό τον Πανταζή και να λέει πόσο πολύ βοήθησε και οικονομικά, μια γυναίκα που είχε ένα θέμα υγείας, εκείνο δεν σε ενοχλεί; Ξεκατινιάζεται μια φορά αυτή η γυναίκα που βγήκε μια φορά στα 10 χρόνια;»

«Όταν έπαθε το πρόβλημα υγείας είχαν χωρίσει» επισήμαναν οι συνεργάτες της.

«Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική. Πάντα είμαι υπέρ των γυναικών. Όλο αυτό που βλέπω, μου κάνει πολύ διαφορετικό σαν εικόνα από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Χρόνια το λέει αυτό ο Λευτέρης και πάντα λέμε μπράβο γιατί είναι πολύ ωραίο και ανθρώπινο» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετέφερε κάποιες λεπτομέρειες από το περιβάλλον του Λευτέρη Πανταζή, όπως ότι η Ζώζα Μεταξά μέχρι πριν μερικούς μήνες έμενε στο σπίτι στο Π. Φάληρο που της είχε παραχωρήσει ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ άφησαν να εννοηθεί ότι δεν δουλεύει κάπου τα τελευταία χρόνια και άρα δέχεται κάποια οικονομική βοήθεια.»

«Εγώ αν ήμουν άντρας και είχα μια οικονομική άνεση, που προφανώς έχει μεγαλύτερη, θα ήμουν large. Όταν κλείνουν οι πόρτες ενός σπιτιού δεν ξέρουμε ποτέ τι συμβαίνει και πολλές φορές θέλουμε να προστατεύσουμε και κάτι. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις και να κουνήσεις το δάχτυλο. Απλώς μπορείς να πεις αν μια στάση δημόσια είναι ωραία, ευπρεπής ή όχι. Απλώς λέω ότι σε ένα γενικότερο πλαίσιο, εγώ αν ήμουν άντρας και είχα μια οικονομική άνεση, και μια γυναίκα έχει περάσει και ένα ζόρι, εγώ θεωρώ ότι θα ήμουν εκεί δίπλα και ας μην ήταν γυναίκα μου» απάντησε η Φαίη Σκορδά.