Χαμός στο Πρωινό για την εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Προεδρικό!

«Καμία από τις τηλεθεάτριες που μας βλέπει δεν έχει κίτρινο παλτό»!

Δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί η εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο με λεμονί παλτό και φούξια παντελόνα, από τους συντελεστές στο Πρωινό. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά διαφώνησαν κάθετα για τους λόγους που οδήγησαν την κ. Κωνσταντοπούλου σε αυτή την ενδυματολογική επιλογή.

«Οι άνθρωποι αυτοί οι αριστεροί, οι προοδευτικοί, που είναι πιο αριστερά από την αριστερά δεν ενδιαφέρονται για το τι θα φορέσουν. Είναι άνθρωποι που φοράνε κοστούμια των 50, 70, 80 ευρώ, δεν τους ενδιαφέρει το ντύσιμο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Είναι κιτς αυτό το πράγμα, προφανώς και είναι κιτς, αλλά δεν την ενδιαφέρει. Η κοπέλα ήθελε να ντυθεί διαφορετικά μες στη φτώχεια της, άρα είδε κάτι πλουμιστό σαν παγόνι και το έβαλε», είπε με ανεβασμένους τους τόνους ο Γιώργος.

Η Φαίη από την πλευρά της δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα: «Ήθελε να βάλει κάτι διαφορετικό από ένα μαύρο ταγέρ ή ένα μπλε κοστούμι. Μια οποιαδήποτε γυναίκα για να βάλει κίτρινο με φούξια θα το σκεφτεί τέσσερις φορές. Θεώρησε ότι αυτό είναι πολύ stylish. Καμία από τις τηλεθεάτριες που μας βλέπει δεν έχει κίτρινο παλτό»!

//www.youtube.com/embed/PWgTY35KMI0