Χαμός στο Πρωινό για τη Σοφία Παθέκα: «Με ενοχλεί παράφορα»!

Σοφία Παθέκα

"Όταν έχει πιάνο στο σπίτι σου είσαι πιανίστας απαραίτητα; Άρα όταν έχεις παιδιά είσαι απαραίτητα μαμά";

Η δήλωση που έκανε η Σοφία Παθέκα για τη μητέρα της ήταν σκληρή και δημιούργησε πεδίο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ του Άρη Καβατζίκη και των υπόλοιπων συνεργατών του Πρωινό. Η Σοφία Παθέκα ανέφερε τα εξής:

«Δεν έχω σχέσεις με τον αδελφό μου»

[dfp_ads id=236982]

«Περάσαμε μια περίοδο αρκετά αποξενωμένοι. Τώρα είμαστε καλύτερα από ποτέ. Τον έχω μεγαλώσει, του έχω τρομερή αδυναμία και χαίρομαι αφάνταστα που έχει λυθεί όλη αυτή η παρεξήγηση, αλλά οι υπεύθυνοι είναι άλλοι. Όταν οι σχέσεις των παιδιών δεν είναι καλή, φταίνε οι γονείς και κυρίως η μαμά. Όταν έχει πιάνο στο σπίτι σου είσαι πιανίστας απαραίτητα; Άρα όταν έχεις παιδιά είσαι απαραίτητα μαμά; Κάποιους ανθρώπους στη ζωή δεν τους επιλέγεις, ειδικά του συγγενείς. Ο καθένας γεννιέται απ’ όπου τύχει. Επιλέγεις τον σύντροφο, είσαι υπεύθυνος για τα παιδιά σου γιατί τα μεγαλώνεις με συγκεκριμένο τρόπο και αρχές, για τους υπόλοιπους όμως, δεν είσαι υπεύθυνος».

Πασίγνωστη Ελληνίδα πήγε με τον Ντάνο για watersports!

«Γιατί το κάνετε κ. Παθέκα αυτό στη μανούλα σας; Δεν είναι ωραίο. Πρέπει να βγαίνουμε όλοι να λέμε τι έχουμε στα σπίτια μας; Με ενοχλεί παράφορα», ανέφερε σε έντονο ύφος ο Άρης Καβατζίκης και το τραπέζι πήρε φωτιά…

Το τελευταίο βράδυ πριν χαθεί ο Γιώργος Λουκανίδης…

Σοφία Παθέκα: «Μου είχε επιτεθεί στον αέρα ο Πολυχρονίου»