Χαμός στο Hell’s Kitchen! “Αρπάχτηκαν” οι παίκτες μέσα στην κουζίνα! [vid]

Τι θα δούμε την Κυριακή 13 Μαϊου…

Μπάχαλο θα επικρατήσει στο επόμενο επεισόδιο του Hell’s Kitchen. Οι παίκτες θα μπουν στην κουζίνα για την ομαδική δοκιμασία, η οποία θα τελειώσει με καβγάδες. Όπως βλέπουμε χαρακτηριστικά και στο βίντεο, η Μαρίνα αντιδρά με το ότι ο Κωνσταντίνος καθυστέρησε να πάει το πιάτο του στο πάσο και δημιουργείται ένταση ανάμεσα τους. Ο Λαγογιάννης υπερασπίζεται τον Κωνσταντίνο και η Γεωργία προσπαθεί να τους ηρεμήσει.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής…

Η Ομαδική Δοκιμασία αυτής της Κυριακής «Πόσο καλά ξέρεις τα πιάτα του Μενού» ξεκινάει…

Στο πάσο κάθε κουζίνας υπάρχουν ισάριθμες καμπάνες όσοι και οι σεφ. Ανοίγοντας την πρώτη καμπάνα οι παίκτες συνειδητοποιούν ότι είναι τα πιάτα του μενού. Ο κάθε σεφ ανοίγει την κάθε καμπάνα που του αντιστοιχεί, όπου αναγράφεται με τίτλο ένα τυχαίο πιάτο από το μενού. Ο Μποτρίνι με αυτήν την δοκιμασία θα τεστάρει τις γνώσεις των ομάδων στο πόσο καλά γνωρίζουν τα πιάτα για να πάρει δραστικά μέτρα στο επόμενο dinner service.

Ο Ραφαήλ και ο Δημήτρης  Λαγογιάννης έχουν ταλιολίνι και ενώ Λαγογιάννης τα καταφέρνει με άνεση ο Ραφαήλ, για πρώτη φορά δυσκολεύεται για την παρασκευή της ζύμης και ζητάει βοήθεια από τον Σκοπελίτη. Ο Σκοπελίτης για άλλη μια φορά βοηθάει όποιον έχει ανάγκη. Η Ιωάννα με το Λαβράκι προσπαθεί να είναι όσο πιο τακτοποιημένη και τακτική κατά την διάρκεια της παρασκευής. Ο Κωνσταντίνος από την άλλη δυσκολεύεται τόσο πολύ με το κοτόπουλο φιλέτο, που δεν καταφέρνει να έχει έτοιμο πιάτο και του δίνουν έξτρα λεπτά.

Στην Κόκκινη Ομάδα, τα κορίτσια αναρωτιούνται αν πρέπει τα πιάτα να περιέχουν όλα τα συστατικά όπως σερβίρονται στο πάσο. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι που η Μαρίνα από το πάσο κάνει παράπονα στον Κωνσταντίνο που καθυστέρησε το πιάτο του. Μην ξεχνάμε ότι συμπωματικά έτυχε να φτιάξουν το ίδιο πιάτο. Ουσιαστικά τον κατηγορεί ότι είναι άδικο αυτό που κάνει και ότι παραβιάζει τους κανόνες της δοκιμασίας. Ο Κωνσταντίνος μένει έκπληκτος και παράλληλα γίνεται έξαλλος χωρίς όμως να πει πολλά.

Την ώρα της βαθμολογίας ο Μποτρίνι λέει τα καλύτερα λόγια για το πιάτο του Λαγογιάννη, κατηγορεί τον Σκοπελίτη για το πιάτο του Ραφαήλ, επαινεί την Ιωάννα και αιφνιδιάζει τη Μαρίνα. Ο Κωνσταντίνος με το χειρότερο πιάτο παίρνει τη μπλε ομάδα στο λαιμό του αφού η τιμωρία τους είναι να πάνε σε  σουβλατζίδικο, να φτιάξουν σουβλάκια και να τα κάνουν delivery  στα κορίτσια. Η ομάδα επιστρέφει με τα σουβλάκια αλλά τα κορίτσια δεν έχουν την αναμενόμενη αντίδραση.

Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα μια συγκινητική έκπληξη περιμένει τον Δημήτρη  Λαγογιάννη που λαμβάνει ένα γράμμα από την γυναίκα του με μια ζωγραφιά από το γιό τους. Λόγω του αριθμού των κοριτσιών στην κόκκινη ομάδα, ο Σεφ καλεί την μπλε ομάδα να στείλει κάποιον για τις ανάγκες του Dinner. Τα αγόρια τελικά στέλνουν ομόφωνα την Ιωάννα. Ο Σεφ συνεχίζει να κάνει παρατήρηση στην κόκκινη κουζίνα ότι είναι ακατάστατη και παρόλο που έχει περάσει μια ώρα και δεν έχουν βγάλει πιάτο, τις καλεί να καθαρίσουν την κουζίνα.

Αφού τελειώσουν ο Σεφ τους ζητάει να παραλείψουν τα ορεκτικά και να ετοιμάσουν τα κυρίως πιάτα. Τα κορίτσια καθυστερούν να βγάλουν και αυτά τα πιάτα και ο Σεφ τις αναγκάζει να βγουν όλες στη σάλα και να απολογηθούν.  Στην μπλε ομάδα, το αποτέλεσμα είναι επίσης απογοητευτικό. Το μαγαζί κλείνει και ο Σεφ αναφέρεται ελάχιστα στην μπλε ομάδα γιατί την τιμητική της απαξίωσης έχουν τα κορίτσια. Κρίνει ότι ήταν το χειρότερο service της κόκκινης ομάδας και θεωρεί ότι και οι 4 κοπέλες πρέπει να είναι υποψήφιες.

Τελικά όμως οι δύο θα μπουν στη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας…