Χαμός με τον Ζουράρι στο Mega Σαββατοκύριακο: «Βλακώδης ερώτηση! – Ντροπή σου!»

«Είστε τσάμπα μάγκες αντάρτες»!

Άνω κάτω έγιναν στο Mega Σαββατοκύριακο, όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ρώτησε τον Κώστα Ζουράρι: «Εσείς έχετε αποφασίσει όταν θα έρθει αυτή η συμφωνία για ψήφιση να δώσετε θετική ψήφο»;

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Κ.Ζ.: Όταν θα έρθει η συμφωνία θα δούμε. 
Ι.Χ.: Άρα το αφήνετε ανοιχτό να μην ψηφίσετε;
Κ.Ζ.: Ποιος έκανε την ερώτηση;
Ι.Χ.:Ιορδάνης Χασαπόπουλος λέγομαι, μαθητή σας.
Κ.Ζ.:Άκου να σου πω, πρέπει να ξέρεις το εξής: Σε μια βλακώδη ερώτηση, υποχρεωτικός υπάρχει πάντοτε και βλακώσης απάντηση. 
Ι.Χ.:Δεν πειράζει, να την ακούσουμε.
Κ.Ζ.: Δεν έχετε να ακούσετε τίποτα. Πάμε παρακάτω! Δεν είμαι επιστημονική χαρτορήχτρα. Αυτές οι ερωτήσεις είναι για χαρτορήχτρες. 

Λίγο αργότερα, ο Μανώλης Αναγνωστάκης είπε στον βουλευτή των ΑΝΕΛ: «Μου δίνετε την αίσθηση ότι είστε τσάμπα μάγκες αντάρτες, όταν στηρίζεστε στην πλάτη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Γιατί με αυτές τις πλάτες πήρατε 251 ψήφους».

Μετά από έναν ακόμα καβγά του Κώστα Ζουράρι με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Μανώλης Αναγνωστάκης, έξαλλος από αυτά που είχαν προηγηθεί, ξέσπασε κατά του βουλευτή: «Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν σας τιμούν καθόλου! Καθόλου! Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του και να κάνει την ερώτηση που θέλει. Κι εμείς μπορούμε να χαρακτηρίζουμε αυτά που λέτε, αλλά είμαστε πολύ προσεκτικοί». 

Η απάντηση του Κώστα Ζουράρι: «Αυτή η κατευθυνομένη δημοσιογραφία είναι καιρός πια να σεμνύνετε», εξόργισε τον δημοσιογράφο, ο οποίος ανέφερε σε έντονο ύφος: «Δεν ντρέπεστε λίγο; Μια ερώτηση σας έκανε αν θα ψηφίσετε»!

https://www.youtube.com/embed/O3TfSDt4q4E